Volt valaki itt Pocakos menyasszony? Végig tudtátok csinálni az egészet minden gond nélkül? Én elvileg 32. hetes leszek az esküvőnkön. (beszélgetés)
Szerintem mindenki maga érzi, mit bír, és meddig. Én 31-2 hetesen még bőven teljesítménytúráztam 10 km felettieket, december 24-ére voltam kiírva, 11-én még a férjem céges karácsonyán táncoltam (cammogtam?), előtte meg a saját cégem buliján.
Végül 28-án szültem. (Na jó, az nem egy sikersztori, de főleg a nem nyíló méhszáj miatt.)
De én nem vagyok ideges típus, és hozzá vagyok szokva a mozgáshoz.
Szóval szerintem magadhoz mérd, hogy mit csinálsz meg az esküvőn, lagzin, mert az tökmindegy, más hogy csinálta, itt rólad van szó.
Én 27 hetes voltam az esküvőnkön. Mi pocak nélkül sem akartunk volna lagzit. Házhoz jött az anyakönyvvezető és a plébános is, mert egy hegytetői ház teraszán tartottuk az esküvőt. Utána vacsora volt, buli nem. Így is nagyon elfáradtam. A lányom fekvése nehezítette meg a terhességem második felét. A lepény közel volt a méhszájhoz, végig fejvégi fekvésben volt, folyamatosan nyomta a hólyagom és feszitette a medencém. Menni is alig tudtam, nemhogy táncolni.
Lehet, hogy a Te babád nem így fekszik majd, máshogy rendeződnek bent a dolgok és akkor könnyebb. Minden terhesség más. Ajánlom, hogy beszélj a nődokival erről.
Akár az orvosodat is megkérdezheted erről.ő ismeri a kórtörténetedet,illetve te is érzed mennyit bírsz.
32hetesen viszonylag fürge volt a mozgásom,később azért megváltozott...:)
Én a 16.héten jártam,mikor az esküvőnk volt és utána jó soakt táncoltam,de akkor még bírtam.
(28 hetesen szerettem volna bálba menni,csak azért hagytam ki,mert előtte 26 hetesen vakbélműtétem volt).
Elég megterhelő egy lagzi,de csak annyit mozogja amennyi jól esik,pihenj ha elfáradsz.
Én 18 hetes voltam anno, a méhszájamon volt a méhlepény, és úgy volt a lagzi. (előző nap tudtam meg). Egy csöppnyi izgalom sem volt bennem. Táncoltam, jól éreztem magam. Egy baki volt csak, amikor az egyik vendég úgy megpörgetett, hogy alig győztem kirohanni hányni.:))))
A menyasszonytáncnál pedig a tesóm úgy csinálta, hogy ő azért fizetett, hogy üljek.:) Direkt a nép közepén jött, nem elől, nem hátul, és néhány percenként letett egy húszezrest, én nekem meg addig ülni kellett.
Nálunk is pocakosan volt, lakodalom nélkül, de úgy is fárasztó volt.Érezni fogod, hogy mi a jó nektek, mennyit bírsz. Max. elvonulsz időnként pihenni.
De csak azért azért is végigcsinálni az egészet, mert egy álom volt.. én tuti nem kockáztatnék egy esetleges koraszülést.
További ajánlott fórumok:
- Alekosz menyasszonyt keres:)
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- Mit szóltok a Kate menyasszonyi ruhájához?
- Pocisan menyasszonyként
- Elfogadható áron szeretnék menyasszonyi ruhát bérelni vagy venni! Tud valaki segíteni?
- A menyasszonyi ruhámban eldeformálódtak a merevítőcsíkok. Mit lehet ilyenkor csinálni velük? Ki lehet cserélni?