Főoldal » Receptek » Vegetáriánus ételek receptjei » Kukoricapuffancs recept

Kukoricapuffancs recept

A Kukoricapuffancs hozzávalói:
1 doboz csemegekukorica
5 ek. liszt
2 db tojás
2 dl tej
1 db vöröshagyma
1 ek. olaj
1 tk. sütőpor
ételízesítő

bors
olaj a sütéshez


A Kukoricapuffancs elkészítési módja:
A hagymát az olajon megpárolom, majd botmixerrel pépesítem. A egész tojásokból a tejjel és a liszttel finom, sűrű palacsinta tésztát készítek. Hozzáadom a kukoricát, sütőport, egy kevés ételízesítőt és a hagymát, kevéske borsot adok hozzá, ha szükséges sót (vigyázzunk, mert az ételízesítő sós). Jól összekeverem. Az olajat felforrósítom és a masszát olajos kanál segítségével beleszaggatom. Szűrőlapát segítségével megfordítom, mindkét oldalát pirosra sütöm. Papírral kibélelt tányérra szedem és bármilyen húsos ételhez köretnek tálalom.


Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei


A kukoricapuffancs elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook