Kreatív- és hobbiboltok elérhetőségei (tudásbázis)
Ismeri -e valaki közületek a Lydia magazint, ha igen és jár valamelyikőtöknek, megköszönném, ha utólag megkaphatnám elolvasásra.
Köszönettel, ja és még az Annie Wienburg könyveket keresem: pld. Tizenegyen voltunk.
Írjatok, ha tudtok valamit.
Sziasztok!
Én nemrég fedeztem fel egy új webáruházat teljesen véletlenül. Elég meggyőzőek az áraik, karácsonykor (legkésőbb) még visszanézek rájuk.
Itt található:
Szia!
Azt nem tudom pontosan,de van a Halközben is egy Kreatív Hobby bolt,érdemes benézni..ha még nem jártál arra..
Sziasztok
nem tudnátok segíteni, hogy a debreceni Unió áruházból hova költözött el a hobbybolt? :) előre is köszönöm sziasztok
szia igen én azthiszem tudok egy olyan boltot leírom a címét stb. 1087 budapest kerepesi út 27/a
tel: 06-1 299-0752 és 06-1 299-0753
net: www.kreativhobby.hu
de ott nem csak ilyet hanem még 1000-féle dolgot lehet kapni :)))))))))))))
és szoktam venni hobby katalógust is abból lehet rendelni de legtöbbször nincs mindenre pénzem
:)
Sziasztok!
Ha tudtod, légyszi segítsetek! Finn fakartont szeretnék vásárolni makettezéshez, és nem találtam Bp-en olyan művészellátót, ahol kaptam volna! Ha vki tud ilyen üzletet, légyszi írjon!
Köszi!
Szia ejsé"
én Tatabányán, Sárberekbe járok a Spar üzletsoron van egy kreatív üzlet, és ott szerzem be a kellékeket!
van hogy előre megrendelem a neten, és csak érte kell menni . Néz be hozjuk, rengeteg-mindenük van!
üdv Gné
Mammutban. Nem kell átmenni a nagyobb részre a hídon és valahol egy magasabb emeleten van.
Ott szinte m inden van és láttam ilyen üvegmozaikokat is.
Sziasztok!
Tud nekem valaki abban segíteni, hogy Bp-en hol van olyan hobbibolt vagy egyéb forrás, ahol lehet kis méretű tükörcsempét kapni (1x1 cm, stb), illetve kis méretű színes üvegdarabokat, amelyekkel a "tiffany-s" lámpát szokták csinálni?
köszike:
beete
Üdvözlök Mindenkit!
Miután egész sok boltot végigjártam sikertelenül, most nálam tapasztaltabbakhoz fordulnék segítségért. Szeretnék öntapadós fényképalbumot, amit nincs előre díszítve (ez lenne ugyebár az én dolgom), csak sima karton, papír vagy akármilyen semleges borítása van. Valami hasonlót láttam egy katalógusban papírmasé album néven és néhány szerencsés és kedves eladónő már hallott is ilyenről. Nagyon szépen kérem, aki tud valahol ilyesmit, írjon nekem a peti317@chello.hu címre! Nagy örömet okozna vele! Köszönöm szépen!
Sziasztok!!
én egy jó hobbi boltott szeretnék bp a 15. kerbe
és ha esetleg van valami jó ötletetek akkor irjatok mert nekem saját készitésű dolgokat kell készitenem karácsonyra!!segítsetek!!! irjtok!!!
Tudtommal az ART FLeur -ben talász mindent amit keresel.Az Etele tér környékén van.XI ker. Pontos címet nem tudok.
Roland
Köszi!
megpróbálom :))
További ajánlott fórumok:
- Találtam a Facebookon egy autót, de a tulaj nem ad elérhetőséget
- Svájci borotva küldő cég elérhetősége, honlapja?
- Egy légitársaságnál dolgozó ember elérhetőségét kiadják, ha kérem?
- Meg tudná valaki mondani Csernus Dr. elérhetőségét?
- Gyermekneurológia Győrben - Dr. Beke Ágnes elérhetőségét tudja valaki?
- Vőfélyt és zenekart keresek Bács Kiskun vagy Pest megyében! Ötletek? Elérhetőségeket, véleményeket várok!