Találtam a Facebookon egy autót, de a tulaj nem ad elérhetőséget (beszélgetés)
Már nem is az autó a lényeg, hanem a tekkes fiú.
Emlékszem régebben is volt egy fórum, ahol a 'tekkes a fiam' előjött, kár, hogy nem jut eszembe.
Mert másokat is ámított majd kiderült mindenkinek más kifogást mondott!
Lényeg,megegyeztem vele,a többi nem érdekel...
Bármikor szolgálatba helyezheti magát,mert életvédelmi osztagnál szolgál! Itt hogy mi a "magánügy" azt a helyzet teszi jóvá!
Kiskacsa :-)
Miért volt kétes a hölgy? Érthetően elmondta, hogy hív és akkor megadja az elérhetőséget.
Így is lett. Jó, hogy nem lövöd le.
Sajnos te is nyilatkoztál anno,hogy "adataid" hozzá férhetőek legyenek!
Jó vigyorgást neked :)
Azt ugye tudod,hogy a Tekkesek, főleg parancsnoki pozícióban bármikor lekérdezhetik az adatokat!
Akár téged is itt a Hoxán, mert hozzájárultál adataid kezeléséhez!
Pusszancs.........
Ácsi!!!
Hivatalos személy aki parancsnoki viszonyban van,bármikor lekérdezheti az adatokat!
Mivel "kétes" volt a Hölgy így ez megtörtént!
Holnap megyünk az autóért,és ezt már az eladó rimándkodta ki!
Mivel parancsnok,így teljesen hivatalosan kérte le az a adatokat!
Azért nem egy pár filléres autóról van szó!
Igen,mivel tekkes, így bármikor szolgálatba helyezheti magát,akár egy vonaton is!
Kissé nyugodtabb vagyok.
Holnap elolvasom, minden rendben ment-e !? Legyen szerencsétek, a fiad pedig boldog ! :)
A férjemmel megyek,mivel ajándék lesz a gyermekünknek,így ő is kell hozzá. Ingyen utazunk,tehát vonattal megyünk k.b. 47 perc tőlünk. Nekem diszpécser és gépjármű vezetői és szállítmányozási üzemeltetési ügyintézői végzettségem van,értek az autókhoz.
Nyilván menni fogok vele,a motorját át fogom nézni,de már lekérdeztem a M.O-hu-on és minden rendben az autóval.
Tehát: próba és ( megfelelő állapot esetén ) holnap, majd csütörtökön lesz hazahozva,mert a Hölgy is autót keres,ekkor tudja átadni,ami a szerződésben benne lesz.
Sajnos az autóvásárlás igazán lutri, hiszen bármikor elromolhat.
De tanúnak visszük még a Fiúnkat is,igaz nem neki,hanem Öccsének akarjuk,de így hárman csak elegek leszünk tán.
Egyébként igazad van,kicsit macerás a Hölgy de lekérdeztem az adatait ( Nagy Fiam Tekkes ) és megbízhatónak látszik. Holnap jelentkezem mire jutottunk!