Kolbászos rakott nokedli recept
A Kolbászos rakott nokedli hozzávalói:Kb:0.5-1 kg liszt
3 tojás
só
víz (amennyit felvesz)
Töltelékhez:
7 főtt tojás
füstölt kolbász
Tetejére:
450 g tejföl
10 dkg sajt
A Kolbászos rakott nokedli elkészítési módja:
Nokedli tésztát keverünk, és forrásban lévő vízben kiszaggatjuk. Pár perc főzés után hideg vízbe leszűrjük, és folyó víz alatt leöblítjük. A tojást keményre főzzük, és a kolbásszal együtt karikára szeleteljük. Egy tepsit kikenünk olajjal, és fél adag nokedlit elterítünk benne. Ráhelyezzük a tojást és a kolbászt, ezután befedjük a maradék galuskával. A tetejét megkenjük tejföllel, reszelt sajttal megszórjuk és sütőben megsütjük.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: Lolita63, 2012. márc. 28. 15:21
A kolbászos rakott nokedli elkészítési módja és hozzávalói.