Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Bajor rakott hús recept

Bajor rakott hús recept

A Bajor rakott hús hozzávalói:
8 szelet karaj (más fajta hús is lehet)
2 kg burgonya
2 fej hagyma
5 dl tejföl
1 db tojás

fűszerkeverék


A Bajor rakott hús elkészítési módja:
A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, fűszerkeverékkel bedörzsöljük és félretesszük. Kiolajozott tepsibe nyers burgonyát reszelünk vagy karikázunk, rátesszük a húsokat. A húsra rákarikázzuk a hagymát. Ráöntjük a tojással összekevert tejföl felét. Megint karikázunk rá burgonyát vagy reszelünk, és ráöntjük a tejföl másik felét. Végül meglocsoljuk 1 dl tejjel. 200 fokon fólia alatt sütjük,majd levesszük és mikor piros a teteje kész.(kb:1,5 óra)


Kategória: Egytálételek receptjei


A bajor rakott hús elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook