Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Füstölt sajtos-tejszínes csirkemell recept

Füstölt sajtos-tejszínes csirkemell recept

A Füstölt sajtos-tejszínes csirkemell hozzávalói:
8 szelet csirkemell
30 dkg trappista sajt
30 dkg füstölt sajt
2-3 dl tejszín

őrölt bors
olaj
liszt és tojás a panírozáshoz


A Füstölt sajtos-tejszínes csirkemell elkészítési módja:
A csirkemelleket sózzuk és borsozzuk be, majd hagyjuk állni, hogy átjárja az íz. Reszeljük le és keverjük össze a két fajta sajtot ez alatt az idő alatt. Forgassuk a hússzeleteket lisztbe, tojásba és a legvégén a sajtba. Helyezzük egymás mellé egy tepsibe, amit előtt kevés olajjal kikentünk. Amikor a szeletek elfogytak öntsük rá a tejszínt és szórjuk a tetejére a megmaradt sajtot. Fedjük le alufóliával a tepsit, majd tegyük előmelegített sütőbe, és 160 fokon süssük meg. Ha a húsok megpuhultak, vegyük le az alufóliát és pirítsuk aranybarnára a sajtot.


Kategória: Egytálételek receptjei


A füstölt sajtos-tejszínes csirkemell elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook