Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Sajtos-tejszínes rántotthús recept

Sajtos-tejszínes rántotthús recept

Elkészítési idő 60 perc

A Sajtos-tejszínes rántotthús hozzávalói:
6 szelet karaj,
50 dkg trappista sajt,
30 dkg füstölt sajt,
2-3 dl tejszín,
olaj,
fűszerek
liszt és tojás a panírozáshoz.


A Sajtos-tejszínes rántotthús elkészítési módja:
A karajt elkezdem a megszokott lisztbe, tojásba(ebbe teszem a tetszőleges fűszereket) panírozni, de nem zsemlemorzsába hanem reszelt sajba forgatom, tepsibe olajat öntök és arra helyezem egymás mellé a húst amit a a sajtba paníroztam,majd ha megtelt a tepsi tejszínnel, ‒ főzőtejszín nem a legjobb, mert nagyon sűrű ‒ belocsolom, alufóliával betakarom és a sütőbe teszem sülni. Az illatáról érezni lehet mikor sült át, akkor az alufóliát leveszem róla és visszateszem, hogy szép barnásra süljön rajta a sajt. Petrezselymes burgonyával tálalom.


Kategória: Húsételek receptjei


A sajtos-tejszínes rántotthús elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook