Kolbászos-hagymás sajtkrém recept
A Kolbászos-hagymás sajtkrém hozzávalói:1 kolbászos/szalámis krémsajt
10 dkg puha kolbász
1 fej lilahagyma
1 cikk fokhagyma
1 ek vaj
2 ek tejföl
mustár
piros arany
A Kolbászos-hagymás sajtkrém elkészítési módja:
A kolbászt és a hagymákat apróra vágjuk, a többi hozzávalóval alaposan összekeverjük. 20 percre hűtőbe rakjuk, majd kenyérre kenjük.
Könnyebb dolgunk van, ha a krémsajt és a vaj szobahőmérsékletű.
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: cirmesitompika, 2012. márc. 12. 08:34
A kolbászos-hagymás sajtkrém elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.