Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Kolbászos-hagymás sajtkrém recept

Kolbászos-hagymás sajtkrém recept

A Kolbászos-hagymás sajtkrém hozzávalói:
1 kolbászos/szalámis krémsajt
10 dkg puha kolbász
1 fej lilahagyma
1 cikk fokhagyma
1 ek vaj
2 ek tejföl
mustár
piros arany


A Kolbászos-hagymás sajtkrém elkészítési módja:
A kolbászt és a hagymákat apróra vágjuk, a többi hozzávalóval alaposan összekeverjük. 20 percre hűtőbe rakjuk, majd kenyérre kenjük.

Könnyebb dolgunk van, ha a krémsajt és a vaj szobahőmérsékletű.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A kolbászos-hagymás sajtkrém elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook