Kisbiciklit vagy futóbiciklit vegyek a lányomnak? (tudásbázis)
Még megírom a fejleményeket:-). Szóval 10 "-os kisbicajt kapott a csajom és már első nap tudta tekerni. Most minden gond nélkül biciklizik pótkerékkel.
Köszönöm a segítségeteket!
az adott bolt oldalára ha belépsz, ott biztos leírják, hogy mekkora...
De tény, ezt előre érdemes megkérdezni.
Hajrá :-)
10 szerintem nincs :-)
12-es a legkisebb....
Akkor tekerős bicikli legyen....
A 12 colosról az én kisnövésű 2 évesemnek is leért a lába a pedálhoz :-))
A 16 colost valószínüleg nem érné el...
Az igen! Ügyes!
Pont ez a gondom. Félek, hogy a futóbicikli már nem lesz akkora kihívás... De a világon nem találok ekkora tekerőst:-(
Van egy összetett problémám a tanácsotokat/segítségeteket szeretném kérni. Lányom nemrég múlt 2 éves. Nagyon jó mozgású gyermek és igen érdeklődik a bicajok iránt. A 86 cm-es magasságához nem találok olyan kisbiciklit, amelyről leér a lába meghajtani a pedált. Meggyőződésem, hogy pótkerék segítségével már most is tudna tekerni.
Őszintén szólva azt látom, hogy ezek a bicajok 1 méter körüli gyerekeknek kényelmesek.
Lehet csak 4 évesen lesz akkora a csajom, hogy egy ilyen járgányt tudjon hajtani.
Addig vegyek futóbiciklit?
Sok mindentől függ.
Mennyi idős?
Ha aktív és bátor, kezdhettek biciklivel...ha bizonytalanabb visszafogottabb, akkor futóbicikli.
Ez az adott gyerektől függ.
Nekem a legnagyobb 2évesen kapott biciklit, 2,5évesen 2 keréken (pótkerék nélkül tudott biciklizni.
A középsőm 4 évesen volt csak hajlandó megpróbálni a biciklit...és nem akarta tekerni. Leszereltük a pedált, és 2 héten belül tekerni akart és stabilan ment.
A legkisebbem (2,5éves) kapott futóbiciklit, 1 hét után már gurul vele felemelt lábbal..és ha választhat inkább a TEKERŐS-ön akar ülni :-)
További ajánlott fórumok:
- Második osztályos lányomnak a Kincskereső kisködmön a kötelező olvasmány. Reális ez?
- Milyen laptopot válasszak 3 éves lányomnak?
- A 2,5 éves lányomnak atópiás a bőre, tapasztalatokat várnék, milyen tisztálkodószert vegyek neki?
- Mit vegyek kislányomnak 1 éves szülinapjára? Játéka rengeteg van.
- Mit vegyek keresztlányomnak keresztelőre?
- Hol és milyen iskolatáskát vegyek elsős lányomnak?