Mit vegyek kislányomnak 1 éves szülinapjára? Játéka rengeteg van. (tudásbázis)
Jön a jó idő, vegyél neki kinti játékot.
Ha egy éves, akkor ilyen jellegű még nem lehet neki túl sok, hisz tavaly nyáron még pici volt.
Pl.: Homokozómedence (olyan műanyag kagyló formájú, aminek a szélére leülhet) homokozójátékokkal, vödörrel, locsolóval. Labda. Csúszda. (Van egész kicsiknek való, nem túl magas és nem nagyon meredek, színes műanyagból)
Szerintem elég a torta látványos tűzijátékka.
Egy éves baba még ugy sem fogja fel a dolgot.
Ha 1 éves korban ajándékon gondolkodsz, mit veszel neki 16 évesen?
Az én kislányom másfél éves múlt,tölünk lábbal hajtós kisautót,kersztapjától tanuló kutyust kapoot szülinapra.A kutyussal egyeltalán nem foglalkozik a kocsit néha előszedi pár percre:-((
A mi nálunk bejött az a labda és a homokozók,ezekből nem tudunk eleget venni imádja:-))
Most gyorsan körülnéztem a gyerekszobában...mivel márkát nem lehet írni, (pedig könnyebb volna) majd körülírom.
Mindenképpen puha, színes, hangot adó játék legyen, amin esetleg tükör is van (ha a játék mellett döntesz).Viszont nem árt, ha strapabíró is!:)
A babák imádják nézegetni magukat.:)Lehet kapni bocit, vizilovat ilyen kivitelben. Többszínű és anyagú és mindegyik lába másképpen zörög. A hasán tükör.
A FP gyárt olyan állatokat (zsiráf, aranyhal, viziló, elefánt) amikbe kockákat kell dobálni és kellemes zenét adnak. Minden kocka más állatot rejt, ezek is remekül elszórakoztatják a babát.
Vagy lehet kapni egymásba rakható fa kockákat, amiknek minden oldalán más ábra/szám van.
De már egy éves kortól szeretik a babák az egyszerűbb formabedobókat (FP csiga), vagy montessori tornyokat.
Az én lányom a labdát is imádta ilyen idősen.
Két pici(2,5 ill, 1,5 éves) lányom van, majdnem ebben a korban vagyunk.:)
Nálunk évekig a túrótorta volt a nyerő, és főleg rajta a tüzijáték! Ezen kívül az érkező rokonok , akik neki örültek, vele foglalkoztak, és megszínesítették, változatossá tették a napját!
A túrótorta egyébként készülhet kész tortalapból,
a túrótöltelék pedig túró cukorral és egy kis vaniliapudinggal kikeverve.A tetejét mindenképpen díszítsd!
Az nem jelent semmit.
A lányom szeret autókázni, a fiam pedig főzőcskézni.:)))
Konyhai edények. Nem főz még?
Tanuló kutyus, tanuló szék?
Daloló mesekönyv?
Köszi az ötleteket, várok még továbbiakat:)
Hintája van, aranyat még nem akarunk...ruhája sok van.
Játék ötletek jól jönnének amit tényleg élvez ilyen korban.
Ja
A hinta is szuper otlet ,persze ha meg nincsen
Hinta?
Motor?
Bocsika nekem fiam van:)
Baba? Babakocsi?
SZerintem ,mindenkepp jateknak orul minden kisgyerek,de ha mar sok van neki ,vegyel egy szep fenykepalbumot ,amit majd kesobb tudni fog ,hogy az egyeves szulinapjara kapott ,vagy meroszallagot a falra akasztosat ,latni fogja ahogyan no,de biztosan van meg valami hasznos otletes dolog amilye meg nincsen.
Tejszinhabot is adhatsz nyugodtan neki ,mertekkel.
Akkor inkább úgy kérdezném, hogy milyen játékot?
Ugyanis én i8s úgy gondoltam h másnak nem tudna még örülni.
Ha több fajta játékot leírtok, tudok ötletet meríteni:)
Sziasztok!
2 hét múlva lesz 1 éves a kislányom, nem tudom mit vegyünk neki.Sok játéka van, vajon másnak is örülne vagy csak játéknak?
Ötleteket várok.
Másik kérdésem h torta sütésben nem vagyok otthon, venni szeretnénk neki, ami nem drága.Gesztenye tortára gondoltunk, mert azt eheti, milyet lehetne még? Tejszínhabot még ne adjunk neki?
Akkor egy kiló kenyeret.:))))))))))
A gyereknek csak a játék az ajándék!
További ajánlott fórumok:
- Mit vegyek az egy éves kisfiamnak szülinapjára?
- Mit vegyek anyósomnak 50. szülinapjára (max 7-8000ft)?
- Mi lehet a baj?Étvágytalan a 9 hónapos kislányom, de rengeteg folyadékot iszik!
- 7 hete vagyok együtt egy fiúval. Hétvégén szülinapja lesz! Szerintetek ilyenkor "milyen" ajándékot vegyek?
- 3 éves kislányom nem akar enni alig eszik valamit teát viszont rengeteget levest néha megeszi .Mitől lehet étvágytalan, miért nem eszik?
- Kislányom szülinapján 15-et leszünk ajáljatok pulykából valami finomat, amit leves után tudok kínálni.