Mit vegyek az egy éves kisfiamnak szülinapjára? (beszélgetés)
Szia!
Nagyon szépen köszönöm!! Olyanunk is van már. :-)
Heni
Szia Heni!
A most 17hónapos lányomnak az első szülinapjára zongorás,állatos zenélős játékot vettünk.(fiúnak is jó játék,semmi csajos nincs benne)A mai napig szereti,játszik vele.Már felismeri rajta az állatokat,szóval fejleszti is a kicsiket.
Remélem tudtam segíteni.Szia
Szia!
Nagyon szépen köszönöm! :-)
Szobába csúszdát!
Álmomban sem gondoltam, milyen hasznos.
Ha olyan az idő, nem tudsz vele kimenni...
Megtanul lépcsőzni...
Megtanul lelépni a lépcsőfokról...
Nekünk mellette kezdett el járni....
Fogócskázunk körülötte....
Ha dolgod van a szobában, ő eljátszik vele...
Stb...
Szia!
Nagyon szépen köszönöm!! Van már ilyen interaktív tanuló játéka. Füles. Nem nagyon érdekli. Nem szeret egy helyben ülni. Lehet, hogy később jobban fogja majd értékelni. :-)
Szia!
Bevallom nem olvastam végig a hsz-okat. Én az 1 éves lányomnak vettem anno Fisher&Price tanulókutyust; azóta mindenkinek csak ezt ajánlom. Nem tudom, hogy nektek van-e már; de a lányom onnantól ripsz-ropsz megtanulta az 1-1 soros mondókákat és a kutyus dalait (köztük az ABC-T). Szóval hihetetlen jól fejleszti a beszédkészséget.
Szia!
Köszönöm! Ez az egyik lehetőség a másik pedig a tricikli. A kettő közül, majd eldöntjük. Már körbeadtam a családban, hogy ilyet ne vegyen senki. :-))
nézd meg ezt!
Kislányom ilyet kapott 1éves szülinapjára és azóta is imádja most 16hónapos ez a kedvenc játéka..lehet h nem olcsó de nagyon megéri szerintem
Az én 9 hónapos kisfiam imád a lányom lego duploival játszani. :-) Semmi nem köti le, állandóan úton van de amikor ezeket kipakolom elé, jó sokáig el van, csak pakolgat ide-oda, közben megkostólja. ;-) Lehet ő is legót fog kapni szülinapjára.
Gondolkodtam még Ybike-on is, de ahhoz még pici, majd késöbb. Nehéz kitalálni, nekünk is sokminden van a nagytesó után.
Szia!
A tanuló játékokra gondolsz? Köszönöm, erre még nem is gondoltam. :-)
Szia!
Köszönöm! De az is van, most még a keresztlányoméknál van, de az is jön majd ide. :-)
Szia!
Köszönöm! Már olyanja is van, egyenlőre leszedtük a zsinórt róla. Sok játékot kap a családtól, meg megörökli a nővéremék gyerekeitől. Engem meg esz a fene, hogy mit vegyek neki.
További ajánlott fórumok:
- 1 éves kisfiamnak milyen cipőt vegyek?
- 1 éves kisfiamnak szeretnék cipőt venni, szerintetek milyent vegyek? Eddig Siesta szandija volt, de most olvasom, hogy a Siesta nem jó?
- Mit vegyek egy 12 éves fiú szülinapjára? (kb.1000 Ft értékben)
- Hány colos biciklit vegyek a 3 éves kisfiamnak? 102 cm magas
- Mit vegyek kislányomnak 1 éves szülinapjára? Játéka rengeteg van.
- Egy éves fiú gyereknek mit vegyek szülinapjára?