Egy éves fiú gyereknek mit vegyek szülinapjára? (beszélgetés)
Szia!
Nekem is van egy 1 éves fiam, ő ezeket favorizálja:
hintaló, FisherPrice ugrálós zebra, tologatható zsúrkocsi, kicsi keménylapos járműves könyvek, Barbie !! :-) , tologathatós csattogós lepke, wader építőkocka, kisautókkal. Szerepjátékokkal is elbíbelődik. Pl. kávéfőző felszerelés, vagy főzőcske.A 3 éves nővérétől örökli a játékokat. A plüssöket nem szereti egyikük sem (szerencsére).
Az en fiamnak egy ilyet kertem a tesomol, szerintem szuper, remelem a fiamnak is tetszeni fog. Penteken lesz a szulinapja akkor fogja megkapni. Erre ulni is tud, pakolni is tud bele es tolni is tudja. De meglatjuk a hatast, esetleg ha gondolod majd visszajelzek!
Kérdezd meg a szülőket! Minden gyerek más ípusú. Az enyém 2 éves, most kedet el játékokkal játszani, addig jobban elvolt egy flakonnal vagy egy újsággal. Szerintem plüsst ne vegyél. Egyrész tele van allergénekkel. A kicsi még mindent a szájába vesz, az meg szőrös. Másrészről tapasztalatom szerint kevesebb gyerek szereti, mint amelyik nem.
Az én gyerekem a könyveket szereti. Vannak lapozható leporellók, amelyek már neki is jók.
Jó ötlet a ruha vagy az ajándékutalvány, esetleg a pénz is.
Mindenesetre kérdezd meg a szülőket!
az en unokaocsem is most lesz 1 eves, november 10-en.
en is gondban vagyok mit is vegyek neki, de mar is van rengeteg jateka.
en valoszinuleg veszek 1 nagy csomag pelenkat, az mindig kell, es ruha felet.
persze, valami aprosagot a gyereknek is.
További ajánlott fórumok:
- Mit vegyek az egy éves kisfiamnak szülinapjára?
- 2 éves gyereknek mit lehet venni a szülinapjára?
- 3 éves gyereknek milyen gyógyszert vegyek?
- Mekkora biciklit vegyek egy 6 éves gyereknek?
- Kisgyereknek második szülinapjára milyen tortát csináljak, ha hasmenése volt tegnap?
- Mit illik venni egy 12 éves gyereknek, ha egy napon van a keresztelője és a szülinapja is?