Mi lehet a baj?Étvágytalan a 9 hónapos kislányom, de rengeteg folyadékot iszik! (tudásbázis)
Na majd kiderül, hogy használ-e az étvágytalanságára!
Nyugi!
Ha lenne valami baja, sírna, nyugtalan lenne, nem aludna jól! (a fogzáson kívül)
Föziböl zsófi is benyomta a 300at:)meg ugy mindenböl:)
a doki azt mondta napi 1 ampulla!
Úgy oszd el az ampullát, hogy reggel egy felet, meg este egy felet adj neki!
Ha nem mondott mást az orvos persze!
Hát nincs kicsi súlya, az biztos! :)))
Nekem a gyerek rengeteg főzeléket megeszik, másból nem eszik sokat, de tuti lemozogja az egészet, mert csak akkor áll le, ha alszik! :)
A Normaflore jó, én is adom Bazsinak, helyreállítja a bélben az egyensúlyt, de szerintem nem étvágyat azt nem javít!
Mitől lázasodna be???
Nekem Bazsinál akkor javult az étvágy, többet kezdett enni, mikor a télen megelőzésképpen C-vitamint adtam neki! Cebion csepp a neve, és annak van étvágyjavító hatása!
Figyelj!
Ha téged ez idegesít, akkor vidd el orvoshoz!
Te látod, hogy mennyivel eszik kevesebbet, mint eddig!
Vagy vidd el a védőnőkhöz, hogy mérjék meg! Ha csökkent a súlya, akkor van valaki probléma!
Amúgy én is ilyen idegeskedős fajta vagyok! :)
Nekem mindig azt mondta a védőnőm, hogy a gyerek annyit eszik, amennyi kell neki!
Ha éhes lenne, vagy kevés lenne neki, úgyis jelezné!
Egyébként jó kedve van és nem sír,talán ezért nem tudom mi van?!
6 foga jött ki,de nem volt probléma,most nem értem mi ez!
Remélem igazatok van,és a foga meg a meleg nem hagyja enni.
Na nálunk 4 fajta cumisüveg van, különböző kiképzésű, de egyikből sem iszik! A csőrös poharat köpi kifelé!
Csak úgy iszik, ha letekerem a cumisüveg tetejét, öntök vizet a kupakba, és abból iszik 2-3 kortyot, de ennyi!
Én is a fogára gyanakszom, de attól még innia kellene...
Ha cukros lenne, azt a lehelletén is lehetne érezni!
Ilyen melegben amúgy is többet iszik mindenki, de valószínűbb, hogy a foga kínozza! Lehet, hogy a kanál irritálja az ínyét!
Megállt a tudomány:(legalábbis nálam:(
van egy 6 éves lányom is,de nála ilyen gond nem volt,kezdek parázni!
A kicsinek eddig mindegy volt mit kap,mindent megevett,most meg rossz nézni,hogy nem eszik.Oké,jó húsban van,de aggódom! Remélem tényleg csak a foga...
További ajánlott fórumok:
- Melyik nevet adjam a kislányomnak? Nina vagy Ivana?
- 3 éves kislányom nem akar enni alig eszik valamit teát viszont rengeteget levest néha megeszi .Mitől lehet étvágytalan, miért nem eszik?
- Kislányom nagyon keveset iszik. Mit tehetnék, hogy több folyadékot vegyen magához?
- Mit vegyek kislányomnak 1 éves szülinapjára? Játéka rengeteg van.
- 8 hónapos kislányom étvágytalan 1 hónapja. Van erre csodaszer? Nem receptköteles
- Kislányom 7-én lesz 6 hónapos, 4 hónapos korától kóstolgatunk, már napi 2x eszik zöldséget, gyümit, de folyadékot nem fogadja el.. folyt...