Mit vegyek anyósomnak 50. szülinapjára (max 7-8000ft)? (tudásbázis)
vasalót? :)
szegény mami :)
Gratulálok én is neki, bokáig érjen :)
NA sziasztok!
Megvan végre az ajándék!
Vettünk neki egy párásító lámpát, meg egy vasalót! Így van valami hasznos meg valami szép is. Mégegyszer köszönöm az ötleteket!
Puszi Nektek!
Képcsarnokban találsz valami olyat amit az éjjelszekrényére biggyeszthet és Rád emlékezik ha kinyitja a szemét reggel.:)
Meg egy kedves verset mellékelj.
Még régebben láttam olyat a mamánál, hogy egy medálba (szétnyitható) bele volt rakva a fényképünk, vagyis az unokáké.
Vagy pedig azok az üvegkockák, amibe 3D-be bele tudják tenni a fotokat.
Szerintem valami olyat vegyél neki, ami tartós és az 50. szülinapjára emlékezteti.
Lehet, hogy nem nagyon hord ékszert, de amit az 50. születésnapjára kap talán majd hordja.
Pl. egy medál, lehet valamit gravíroztatni bele.
Lehet ékszert azért nem hord, mert nincs hozzá türelme, hogy felrakja, akkor egy szép arany karlánc az óra mellé, talán jól jönne.
A pulóver olyan hagyományos.
Várj csak, az én anyukámnak most volt a szülinapja, a 80. Szerencsére mindene megvan, így Neki is nehéz, de megoldottam, kapott egy szobaszökőkutat. Olyan szépek vannak, és mutatósak is. A hasznuk sem kutya, fűtési időben még párásít is. Na?
Hogy mit szeret???
Hát szeret beszélgetni(azt nagyon) és főzni. Meg az unokáival lenni! Azt a legjobban! :)
Olvasni és tévézni nem nagyon szokott sokat, mert nincs rá ideje. kézimunkához nincs türelme.
Szóval tanácstalan vagyok. Mint mondtam a lányától karórát kap. ráadásul ékszereket sem hord nagyon. Esetleg egy szép kötött vagy valamilyen pulóver?? nem tudom.
Vasaló deszka???
Hát én nem örülnék neki,föleg egy kerek szülinapnál....valami szép torta,virág és mivel mindene megvan ezt irtad,akkor egy olyat kéne ami neki szól pl.fotóalbum rólatok!!!
hogyazt mindig nézheti és az személyes .
További ajánlott fórumok:
- Mit vegyek az egy éves kisfiamnak szülinapjára?
- 7 hete vagyok együtt egy fiúval. Hétvégén szülinapja lesz! Szerintetek ilyenkor "milyen" ajándékot vegyek?
- Mit vegyek egy 12 éves fiú szülinapjára? (kb.1000 Ft értékben)
- Mit vegyek a barátom szülinapjára?
- Mit vegyek az 50. szülinapjára anyukámnak?
- Mit vegyek kislányomnak 1 éves szülinapjára? Játéka rengeteg van.