Mit vegyek a barátom szülinapjára? (beszélgetés)
Én ezért szoktam felírni dolgokat! :DD
Akinek nincsen esze, annak legyen notesze! :D
-.-"
lehet ennél hülyébbet kérdezni, szoktak is itt, nap mint nap...
Egyébként én mindig megfogadom, hogy év közben odafigyelek ha valamit mond, hogy ez vagy az tetszik neki, szüksége van valamire, akkor megjegyzem, de általában elfelejtem.... :D
És pont Te tetted fel azt a kérdést, hogy miért alakul ki minden fórumon vita ??
Remélem, ha Neked is lesz a jövőben kérdésed, Te is ilyen cinikus választ fogsz kapni, mint amilyet most adtál...
Nem muszáj tárgyat és a kondihoz se feltétlenül kell kapcsolódjon. Lehet például koncertjegyek vagy egy siklóernyőzés alkalom, tandemugrás, ha szereti az extrémebb dolgokat, esetleg kajaktúra, via ferrata túra közösen. Attól függ milyen típus, na meg hogy mennyit akarsz rászánni.
Ha tárgy, akkor esetleg sporttáska. Vagy ha olvasni szeret, akkor örök ajándék egy könyv.
szerintem ha te sem tudod, akkor mi akik nem is ismerjük, honnan a ......... tudnánk hogy mit vegyél neki.
ne haragudj de ennél hülyébbet nem lehet kérdezni
Jaj ez nekem is mindig probléma...
Bár ő nem kondizik, szóval a táplálékkiegészítő kilőve :)
2 és fél hónap múlva lesz 26 éves, de fogalmam sincs mit vegyek a születésnapjára. Nem rég óta vagyunk együtt, fél éve. Kondizni szeret, szinte arról szól az élete, edzésen és rajtam kívül semmi mással nem foglalkozik. Nem iszik alkoholt se.
Tudnátok ötleteket adni?
További ajánlott fórumok:
- Mit vegyek az egy éves kisfiamnak szülinapjára?
- Mit vegyek anyósomnak 50. szülinapjára (max 7-8000ft)?
- 7 hete vagyok együtt egy fiúval. Hétvégén szülinapja lesz! Szerintetek ilyenkor "milyen" ajándékot vegyek?
- Egyedi ajándékot szeretnék a szülinapjára a barátomnak!! Tudnátok adni ötleteket?
- Simson őrült barátomnak mi lenne a megfelelő ajándék 20. szülinapjára?
- Mit vegyek szülinapjára egy barátomnak, aki fiú, szereti az extrém dolgokat és a meséket?