Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Fekália színű víz folyik a csapokból és ez nem az első... fórum

Fekália színű víz folyik a csapokból és ez nem az első... (beszélgetés)

febr. 2. 15:22

Nézz utána a neten, vagy telefonálj be a csatornázási vállalathoz. Kell hogy valahol kapj infót, az biztos, hogy nem "csak úgy" történt valami, hogy ne tudjanak róla.

A fekália színű az szagot is jelent, vagy csak a színét? Mert amikor vízelzárás után kinyitják a csapot, akkor a hirtelen vízlökettől a cső faláról leváló üledék is tud ilyen színű lenni, igaz, nem sokáig. Nem lehet, hogy éjjel valami miatt elzárták a vizet, amiről nem is tudsz, és mikor reggel kinyitottad a csapot, azért volt ilyen színű? Azóta mi a helyzet?

6. Lady Lavender (válaszként erre: 5. - Lady Lavender)
febr. 2. 15:06
Es ahogy mentettem a menthetot, egy plcot is leteptem a hosszabbitoboval. O meg a fejem fogja letepni
febr. 2. 15:04
En tegnap usztattam el az exem lakasat. Ahhoz kepest a koszos viz a csapbol pincsifing.
4. Lady Lavender (válaszként erre: 3. - Globus)
febr. 2. 15:02

Egyetertek. Egeszen barna lehet, mert a szerelesnel sar kerulhet bele. aztan rozsda szinu. Ki kell engedni, amig nem tiszta a viz.

Ha eltort egy nagy cso, nem lehet varni amig a napfeny kiszaritja, aztan patikai tisztasaggal a kifertorlenitett, leszigetelt foldre tenni a csoveket.

3. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 2. 08:54
Az inkább rozsda. Szennyvíz teljesen mas csőrendszer.
febr. 2. 08:51
Csőtörés lehet valahol.
febr. 2. 08:35
"Fekália színű víz folyik a csapokból és ez nem az első eset... Oké, hogy tisztítják a rendszert, de pont vasárnap? Nagyon dühít! Hiába engedem ki, folyamatosan koszos víz folyik."

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook