Alapozó....ami nem foltoz, nem folyik le, és nem olyan "mű"...Tudtok ajánlani? (tudásbázis)
Ez Neways termék igaz? Én is kacérkodtam vele, de félek, mivel csak a neten tudom megnézni a színmintát. Használom bizonyos termékeit, van ami bevált.
Tényleg jó? Próba nélkül elég lutri :(.
Nekem a TrueTouch vált be,azért is,mert:
- bőrgyógyászatilag tesztelt
- illatanyagtól és parabenektől mentes
- talkum, kaolin, bentonit, ásványi olajaktól mentes
- állatkísérletek nélkül előállított termékcsalád
És tényleg,szuper!
pedig jó lett volna, ha tudsz olyan helyet ahol olcsóbban beszrezhető :)))))
(nekem amúgy az arckrémeik közül még egy sem jött be, pedig párat már próbáltam...na erre jó a termékminta:))
szerintem gyógyszertárban nem igazán.
a szakboltjaikban, vagy a nagyobb drogériákban (douglas, müller stb), csak ez utóbbi helyeken nem biztos hogy adnak termékmintát (de meg lehet próbálni).
ne haragudj elnéztem(((( jó helyen kerestem, csak a hülye táblázatban egy rubrikával lejjebb néztem meg az árát(( 5600 volt akciósan...
ettől függetlenül, bár ezt nem használtam, de arckrémet igen tőlük, feltétel nélkül elhiszem neked, hogy kiváló minőségű...
Sziasztok!
Nálam eddig az Astor Mattitude a nyerő.A többitől fénylett az arcom,vagy olyan maszkszerű volt,de ez tökéletes.Úgy emlékszem nem volt 3000ft sem.
Sziasztok!
Én most Astor Age Vitality-t vettem, nagyon bevált. Feszesít is, ez még 22 évesen sem árthat:).
hát, én még mindig a clinique superfit-et mondom, ez most már tényleg olyan, mintha én gyártanám vagy mi (sajnos nem:)).
de ez pont ilyen mattító hatású, nekem is zsíros a bőröm (legalábbis a homlokomon és az orromnál, a homlokom egy idő után tükörfényes, ha sz*r alapozót használok, ettől nem.)
csak azért ajánlgatom ennyire, mert nekem tényleg bejött.
ha más nem, egy mintáért érdemes elmenni az egyik boltjukba.
Szia!
Érdekelne milyen alapozóról írtál a fórumon.
Köszi:
Zs
További ajánlott fórumok:
- Jó alapozót keresek világos, sápadt száraz bőrömre.Sok folyékonyt használtam már de egyik sem jó:-( Mind foltos.Tudtok 1 jót ajánlani?
- Kopaszavatóra kell a zsűrinek sütit sütni.Mit tudtok ajánlani, aminek nem baj ha nincs hűtőben, nagyon finom, és praktikus, nem folyik szét?
- Tudtok valami hatásos vénynélküli gyógyszert torokfájásra, mert lassan a könnyem folyik, ha nyelek?
- Olyan tortakrém receptet tudtok, amivel ha díszítem a tortán, elég kemény lesz, és nem folyik le másnap reggelre az oldalán?
- Kiváló minőségű alapozó-érett, de zsíros tág pórusokra. Tudtok ajánlani?
- Tudtok ajánlani állatkísérlet-mentes alapozót nagyon fehér arcbőrre?