Egyedi ajándékot szeretnék a szülinapjára a barátomnak!! Tudnátok adni ötleteket? (beszélgetés)
Egy névre szóló összecsukható szék...
a keresőben megtalálod... :)
Még ilyet! Vágj csak bele, nem fog tiltakozni. Biztosan ő is szívesen meglepne téged egy hasonlóval - azaz még egy csaj az esti portfolióba:) Ő gondolom úgysem költené a pénzt saját magára egy négykezes tantra-eszo kényeztetésre. Lepd meg.
Ja...ha nem néger, akkor marad a hagyományos "barna" csoki:)
Nem néger és még csak nem is kreol!!! :)
Nem fizetem be semmi ilyen erotikus bigyuszra! :D Inkább maradok az első ötletnél! :P
Fizesd be egy négykezes erotikus masszázsra - az emlékezetes lesz!
Ha viszont esetleg néger vagy kreol, akkor vegyél fehér csokit:)
Ha szeret enni, akkor vidd gasztro-túrára, esetleg ha a pénz nem akadály, akkor Olaszországban szoktak 3 naposat szervezni, plusz Ferrari gyárlátogatással és vezetési lehetőséggel. Párom odavolt tőle.
Ha ez túl sok, akkor csináld meg kicsiben.:)
Több mint 2,5 éve vagyunk együtt. Volt időm kiismerni a barátomat. Vettem neki már pár értékesebb dolgot.. De amúgy is jól keres, szóval meg van mindene. Érdekli a horgászat, a filmek (rengetek le van töltve merevlemezre), jár konditerembe, imád enni. Természetesen sütnék neki valami finom süteményt, de még gondoltam egy 2 napos utazásra is valahova Magyarországon belül. Az egész jól hangzik, csak valami olcsót kellene kifognom addigra. Vagy mondjuk a Balcsi is jó lenne..
Mi volt csajok a "legeredményesebb" ajándék amit adtatok eddig párotoknak/férjeteknek és le voltak tőle nyűgözve?
Pasik is nyugodtan hozzászólhatnak! Várom az ötleteket, hogy nektek mi esne jól szerelmetektől! :)
További ajánlott fórumok:
- Ötleteket szeretnék... Doktoravatásra fiatal férfinak milyen ajándékot vigyek?
- Milyen ajándékot lehet venni egy férfinek szülinapjára?
- 7 hete vagyok együtt egy fiúval. Hétvégén szülinapja lesz! Szerintetek ilyenkor "milyen" ajándékot vegyek?
- Milyen ajándékot vinnél egy 6-7 évesnek a szülinapjára?
- Milyen ajándékot lehet vinni házszentelőre egy olyan családnak, akiknek mindenük megvan?Jó ötleteket várok :-))))
- Most lesz a legjobb barátnőm 35. szülinapja, milyen ajándékot adhatnék neki? Bármi ötlet érdekel, mert anyagilag nagyon jól áll.