Most lesz a legjobb barátnőm 35. szülinapja, milyen ajándékot adhatnék neki? Bármi ötlet érdekel, mert anyagilag nagyon jól áll. (beszélgetős fórum)
Egy olyan kép, ami kettőtöket ábrázol puzz-le-ból.
Hogy ne unatkozzon, jó nagyban gyártatnám le, utána bekereteztetheti és fel a falra.
Ha családos, akkor pedig a családot vagy Őt ábrázoló fotókat gyűjts össze (200-300 kell, asszem) és abból tudnak gyártani egy db nagyot.Ha messziről nézi egy kép, ha közelről akor sok kicsi.:o)
De jó ötlet!
Igaz, nem én tettem föl a kérdést, de tudnál erről kicsit bővebben is írni? pl.mennyi idő alatt készítik el, postázzák-e, s mibe kerül?
Mondjuk összeszerkeszthetnél pár képet magatokról, a régebbi időkről vagy a mostaniakról :) Vagy esetleg ha tudsz horgolni, csinálhatsz szép kis terítőket, vagy varrni biztos tudsz, azzal is olyan szép dolgokat lehet csinálni. Vagy összegyűjtöd egy kis füzetbe a mondásait, amiket gyakran mond, ilyen kis vicces füzetre gondolok, csak erre vigyázni kell, nehogy megsértődjön :)
valami ilyesmikre gondoltam :) remélem tudtam segíteni :)
Annyira nem személyes, viszont én a nővéremnek, aki hasonlóan él, világító jégkockákat ajándékozok majd. Olyat, ami nedvesség hatására kezd világítani.
Nem tudom, a barátnőd mennyire szeret koktélozni-bulizni, de a kislánya biztos örülne, ha a fürdővizébe is tehetne párat. :)
Szia! Kérdés te mennyit szánsz rá?
Én ímádok ajándékot adni és általában mindig személyeset adok.
Az ember úton útfélen elárulja, hogy mire vágyik, a te barátnőd, gondolkodj!
Meglepetés buli, barátokkal, családdal??
Persze tortával, vagy a kedvenc sütijével.
Én már csináltam ilyet, mindenki be volt avatva és ezt minden résztvevő élvezi!! Szuperjól sikerült és csak két napom volt rá!! Neked is összejöhet!:-)
A magam részéről nem örülnék a fényképes tortának!
Méghogy késsel belevágjak a saját és a gyerekem fejébe és még meg is egyem!
Akkor inkább egy fotómontázs aranyos kis keretben, inkább jelzés értékű de maradandó ajándék.
Nagyon kedves, aranyos és a földön jár, ezért tudom, h bármi gesztusnak örülne, mert a földön jár.
Én gondoltam, fényképes tortára, amin a kislányával van.
További ajánlott fórumok:
- A barátnőm nem soká szül.Kell ilyenkor ajándékot vinni a kórházba?Ha igen, mit illik?
- Milyen ajándékot lehet venni egy férfinek szülinapjára?
- 7 hete vagyok együtt egy fiúval. Hétvégén szülinapja lesz! Szerintetek ilyenkor "milyen" ajándékot vegyek?
- Milyen ajándékot vinnél egy 6-7 évesnek a szülinapjára?
- Egyszerű(!) ajándékot szeretnék a párom szülinapjára, szerintetek mi legyen az?
- Egyedi ajándékot szeretnék a szülinapjára a barátomnak!! Tudnátok adni ötleteket?