A barátnőm nem soká szül.Kell ilyenkor ajándékot vinni a kórházba?Ha igen, mit illik? (tudásbázis kérdés)
Kedves Javorne,
nem is válaszoltam a kérdésdre,a topikindítónak írtam,csak utána láttam,hogy már nem aktuális a kérdés,mert hónapokkal ezelőtt indított topik.
De ebből is látszik Nem vagyunk egy formák,valaki könnyebben lábadozik,sajnos én nem igazán tudtam járni szülés után ,és 3 napig szédültem vérkészítményekt is kaptam intravénásan,ezért írtam amit írtam,mert nagon terhes volt,hogy állandóan zaklatott valaki,miközben az orvosok is mondták,ha nem muszáj ne nagyon közlekedjek,mert a szédülésemnek ez nem használ.
Kedves Anonima!
Nem igazán a kérdésemre válaszoltál!
Csupán tippeket várok,hogy mivel is lepizhetném meg Őket,miután hazaértek a kórházból!
Amúgy én is úgy gondoltam,hogy nem látogatom meg,külön kérésére mentem be hozzá,eszembe se jutott,hogy kínozzam a látogatásommal.(én is szültem,2szer,nem volt kínlódás,hogy bejöttek hozzám a szeretteim,a barátaim....sőt nagyon is jólesett!)
Aki esetleg félreértett,még1szer leírom:
nem én vagyok az eredeti topic indító!!!
Sorry,ha nem egyértelműen fogalmaztam!!!
Inkább hagyd Őt békén! Ne kínozd Őt azzal,hogy még hozzád is ki kelljen csoszogni,nem beszélve a sok marhaságról amit hoznak gondolkozni azon,hogy na még egy valamivel többet kell bepréselni abba az icipici szekrénybe ami a kórhziágy mellet van.
Ha hazaértek a babával,és kipihente a fáradalmakat,akkor elég bőven meglátogatni.
Egyik tippem ez!
Az első kislányom is kapott ajándékba az egyik barátnőmtől.
(valahogy nem számít az anyuka rá)
Én nem a kórházba szeretnék ajándékot vinni,hanem majd akkor,ha már hazaértek!
(csak ehhez a fórumhoz írtam)
A barátnőm,meg rokonságban is vagyunk most szült.Gyönyörű kisfiúk született.Meg vagyok lőve,hogy mi legyen az ajándék a kis manónak.
Valami különlegeset,egyedit szeretnék!
Tippeket várok!
nekem a sógornőm szült 3-4 éve, (elég jó baráti viszonyban vagyunk), és én kicsit rendhagyóbb akartam lenni, vettem neki egy natúrfa képkeretet, szalvétatechnikával megcsináltam, beletettem egy képet amin még nagy pocakkal ül egy padon a férjével, velem meg az én férjemmel, és azt vittem be neki. Úgy meghatódott h sirva fakadt, és amikor én szültem, ugyan ezt megcsinálta nekem a saját technikájával, és egy olyan fényképpel ahol én vagyok pocakos és úgy vagyunk rajta 4en, (meg mellé hozott egy nagyon meleg puha zoknit ami nagyon jól jött!!)
:)
szóval csak kreatívan!! :)
A kórházba csak az anyukának.
DE kérdezd meg mit szeretne. Én pl nagyon nem kívántam a gyümiléket, de szénsavmentes ásványvízből megittam napi 4-6 litert.
BAbának nem, csak anyukának valamit, amit kíván, szeret.
MAjd ha mész a babócihoz(otthonra) viszel neki valamit
Süti, csoki, üdítő.
Nekem amit behoztak csokit mindet megettem (és nem híztam tőle semmit! kellett az energia, + farkaséhes voltam, és nagyon-nagyon szomjas voltam)
Nagyon örültem a laktoherb teának is.
További ajánlott fórumok:
- 7 hete vagyok együtt egy fiúval. Hétvégén szülinapja lesz! Szerintetek ilyenkor "milyen" ajándékot vegyek?
- Kislányomat meghívta egy osztálytársa a szülinapi zsúrjára! Ilyenkor milyen összegért illik ajándékot vásárolni?
- Legjobb barátnőmnek névnapra házi készítésű ajándékot szeretnék.Van ötleted?
- Most lesz a legjobb barátnőm 35. szülinapja, milyen ajándékot adhatnék neki? Bármi ötlet érdekel, mert anyagilag nagyon jól áll.
- Amerikában élő barátnőmnek szeretnék valamilyen ajándékot venni... Valami ötlet esetleg?
- Egy hete vagyok párkapcsolatban, a barátnőmnek már kinéztem egy ajándékot, szüleinek mit vigyek? Csak nem mehetek üres kézzel!