Amerikában élő barátnőmnek szeretnék valamilyen ajándékot venni... Valami ötlet esetleg? (beszélgetés)
Nem nagyon vannak sajnos régi időkből való képek...! :o(
Még valami ötlet légyszííí! :o)
Esetleg a regi idokrol keszult fotokbol osszeallitani egy albumot.Melle egy stilusahoz illo cd-t.Ha szereti a magyar zeneket,akkor olyat.
Mennyire muveszlelek?Fest,ir,zenel...?
Halasi csipkében van vallásos elemű igazi míves munka, dekoratív, értékálló, elegáns.
De van zsebkendő, valamint ruhakitűző - ez kisebb liliom alaku gyönggyel díszítve...
Mennyi idos? Es milyen csajszi? Vagany, szolid, elvont, muveszlelek? Es mennyire kozeli baratnod?
En is mindenkeppen valami specko magyar dolgot vennek, csak kerdes, hogy milyen a lany, es mennyire alltok kozel egymashoz.
Herendi, Zsolnay, Halasi csipke, Parádi kristály, valami különleges, szép könyv...
Női felső - vagy egész ruha - Bocskay díszmagyar fazon;
Bár az első három törékeny :(
Semmi nem jut eszembe...Karácsonyra szánnám neki. Illatszer ne legyen.
Valami emlékezetes dolgot szeretnék venni neki.
További ajánlott fórumok:
- Legjobb barátnőmnek névnapra házi készítésű ajándékot szeretnék.Van ötleted?
- Van valaki, aki Amerikában él és tudna segíteni? Egy ajándékot szeretnék beszerezni.
- Hol tudok valamilyen Star Trek-es ajándékot venni?
- Egy hete vagyok párkapcsolatban, a barátnőmnek már kinéztem egy ajándékot, szüleinek mit vigyek? Csak nem mehetek üres kézzel!
- Egyik internetes baratnömnek szeretnék ajándékot venni, és meglepni őt ezzel... Mit ajánlotok, esetleg egy jó könyv?:)
- Bérmálásra vagyok hivatalos illik valamilyen ajándékot vinni?