7 hete vagyok együtt egy fiúval. Hétvégén szülinapja lesz! Szerintetek ilyenkor "milyen" ajándékot vegyek? (tudásbázis kérdés)
Akkor jó!
És kell bele valami plüss vagy felesleges?:P
Van egy kedvenc focicsapata, és ezzel kapcsolatos bögrét.
Még lehet extraként teszek bele valami plüssöt, de aaz se biztos.
Én pl. most azon gondolkodom, hogy tesómnak holnap lesz a szülinapja, de nem tudunk talizni.
Gondoltam küldök a telójára, valami jó kis szülinapos zenét!
Bár lehet, hogy soha nem menne át!!!:)
Én is egy tortát vinnék neki. TUTI :-)
Akkor azon a településen rendeld meg ahol a fiú lakik & akkor nincs szállítási probléma!!! Lehet rá vmi személyeset iratni ami rólatok szól, akár a megismerkedésetekkel kapcsolatban.
Ezzel az a legnagyobb baj, hogy nem egy településen lakunk.
Busszal, vonattal megyek hozzá, kb 50 km-re..
Így aztán nem jó ötlet...
en amikor egy hónaposak voltunk egy vicces boxert vettem. nem volt sex nem azert :)) nem is célzasbol. pirospöttyös volt arra emlékszem, de h mi volt vele a poén zat mar egyikunk se tudja :DDD
de szerintem az is jo otlet, ha mondjuk ha van valami kozos poén, valami tudod iylen kis huncutsag azzal kapcsolatban veszel=csinalsz valami kis aprosagot.
mondjuk cisnalhatsz neki egy cdt a kedvenc zeneibol egy valogatast. és ha van becenevetek iylesmi akkor lehet mit tudom én manoka mix a cime :)
vagy ha szereti a karkotoket iylen fius csontkarkotore gondolok, fuzol neki egyet. valami aprosag de legyen szemelyes vonzata szerintem.
Hol szakad a hó?
Itt Pest mellett havaseső esik, fázik is a "hajam", most jöttem haza!
Biztos vannak már Valentin napi mütyürök az üzletekbe.
Elég ha onnan választasz!
Na teljesen egy cipőben járunk :)
Mi két hónapja ismerjük egymást neten, hivatalosan egy hónapja vagyunk együtt.
Neki a névnapja lesz, de ötletem sincs nekem sem, mit vehetnék.
Ma kellene elindulnom beszerző körútra a közeli városba, ebben a szakadó hóban...
Szerintem semmit!!
Először azt kéne meglátni, hogy Ő hogy viszonyul az ilyen dolgokhoz!!
Ha továbbra is együtt lesztek, még megajándékozhatod!!
További ajánlott fórumok:
- A barátnőm nem soká szül.Kell ilyenkor ajándékot vinni a kórházba?Ha igen, mit illik?
- Milyen ajándékot lehet venni egy férfinek szülinapjára?
- Milyen ajándékot vinnél egy 6-7 évesnek a szülinapjára?
- Most lesz a legjobb barátnőm 35. szülinapja, milyen ajándékot adhatnék neki? Bármi ötlet érdekel, mert anyagilag nagyon jól áll.
- Egyszerű(!) ajándékot szeretnék a párom szülinapjára, szerintetek mi legyen az?
- Egyedi ajándékot szeretnék a szülinapjára a barátomnak!! Tudnátok adni ötleteket?