Simson őrült barátomnak mi lenne a megfelelő ajándék 20. szülinapjára? (tudásbázis)
Létezik egy félig csicsa félig hasznos "légterelő a hengerfejre" ha S51 van
Nagy melegben jobb a hűtése a motornak
Rozsdamentes és polirozva
Feltettem egy képet, mutasd meg a barátjának, mi a véleménye
Köszönöm az ötleteket
Figyelem, bevontam még a legjobb barátját is aki szintén nagy motoros,úgyhogy együtt okoskodunk,de kíváncsivoltam hátha valaki ajánl valami átütő ötletet.
Milyen tipusa van, S50, S51 vagy régebbi Schwalbe, motorozik-e ócska időben, télen is?
Ez utóbbi esetben, meleg ruha
Fordulatszám mérővel csak óvatosan, mert van amelyiket a zavarja a gyujtás, ezek jellemzően a bicikli km.órák
Ha ez nincs neki, akkor vegyél egy kettős konzolt , km.óra és fordszám mérő, aluminium tartót, gumi tokokkal
Krómozott első-hátsó sárvédő/nem olcsó/
Simsonnak elég nyüzüge a csomagtartója
Oldalcsomagtartó, ha cuccokat is cipel, vagy ha túrázik is vele, esetleg egy Krauser hátsó csomagtartó zárható dobozzal
De a legobb ha "suttyomban" érdeklődsz róla mi tetszene, mi hiányzik neki
Hű. felírom a többi ajándékötletem mellé.ilyenekre valahogy nem gondoltam :D
köszönöm :)
Valami nagyon ütős ajándékot szeretnék neki adni.
Él-hal a motorszerelésért, főleg a simsonokért. Várom az ötleteket :)
További ajánlott fórumok:
- Milyen ajándékot lehet venni egy férfinek szülinapjára?
- Ez megfelelő ajándék egy pasi számára?
- A férjem szülinapja lesz csütörtökön, milyen ajándékkal lephetném meg? Amire szüksége van, azt már megvette....
- 7 hete vagyok együtt egy fiúval. Hétvégén szülinapja lesz! Szerintetek ilyenkor "milyen" ajándékot vegyek?
- Egyedi ajándékot szeretnék a szülinapjára a barátomnak!! Tudnátok adni ötleteket?
- Mit vegyek szülinapjára egy barátomnak, aki fiú, szereti az extrém dolgokat és a meséket?