A férjem szülinapja lesz csütörtökön, milyen ajándékkal lephetném meg? Amire szüksége van, azt már megvette.... (tudásbázis kérdés)
Az én férjem mindig azt mondogatta, hogy a legszebb ajándék az lenne, ha a szülinapját egy magas hegycsúcson tölthetné. A 40.szülinapján ez sikerült is. 9 órás, hóviharos, négykézláb mászós túrával ez sikerült is.És azóta is ez a szülinap az,amit mindig emleget.
Szerintem egy közösen átélt élmény szebb és emlékezetesebb, mint egy pénzzel megvehető ajándék.
Jó ötlet egy egyedi ajándék is, Pl:családi képekkel készített naptár, bögre stb.
örülök neki :)))
egyszer az egyik kollégámnak adtunk isler-bónt. Megbeszéltük a büféssel, kifizettük (jó fej volt, neki is tetszett az összeg, jutányos áron adta). De olyan házilag vagdicsált bón volt, azt hitte csak poén, egy hónap után azért szóltunk neki, hogy tényleg kap érte islert:)))
vmi közös programra jegy?
horgászbérlet/engedély jövő évre
esetleg x alkalmas bón, amit nálad válthat be: sütire, vele mész horgászni, helyette vmit megcsinálsz, vagy bármi amit a fantáziád enged
Persze, rengeteg jó ötlet felvetődhet és lehet, hogy az ajándékozó nem rendelkezik elég fantáziával, ilyenkor jól is jönnek az ötletek és végül ő maga eldöntheti, hogy minek is örülne tényleg a férje, hisz ezt tényleg neki kell tudni, neki kell ismernije a férjét.
Pl az én párom soha nem szeretne ilyen-olyan ajándékot, hisz ami kell, azt mindig egyből megvesszük. Ő annak örül a leginkább, ha ilyenkor csakis és kizárólag neki sütök tortát, különleges ételekkel várom, hogy gondolok rá, stb. Az ajándékozásnak is az az értelme, hogy gondolsz a másikra, nem pedig az, hogy mi is az ajándék. (Bár a mai világban mindent a tv, a reklámok, a szomszéd, a mások irányítanak, befolyásolnak...)
főzzélneki,valami finomat.
pld,kedvencét--
horgász szék!
mücsali,
vagy,egy jó pofa horgászsapka.
Ne hidd, mert nagyon sokat tudnak segíteni az itt lévő csajok (már aki).
Én is nagyon sok jó ötletet kaptam ugyanerre a kérdésre, amikor a férjem 30. szülijére vadásztam ajándékot.
Saját szekrény a horgászcuccainak?
Esetleg teljesen vonatkoztassunk el a horgászattól?
Számítógép tartozékok?
További ajánlott fórumok:
- Ezen a héten csütörtökön egy gyümölcsnapra ki tart velem?
- Ott lehet-e a fiam szülinapján?
- Milyen különleges ajándékkal kápráztassam el a szerelmemet Valentin napon?
- Milyen ajándékkal lephetném meg apum barátnőjének a lányát ballagása alkalmából?
- Barátnőm babát vár májusra, milyen hasznos és kedves ajándékkal lephetném meg, ami valóban szükséges egy újszülöttnél?
- Milyen ajándékkal lephetném meg? Sajnos nincs semmi hobbija