Milyen laptopot válasszak 3 éves lányomnak? (beszélgetős fórum)
ANYÁM!
Van, ahol meg éhezik a gyerek.....
ha minden jól megy én ma veszek egyet használtan, talán késő este ki is tudom próbálni akkor majd tudok róla véleményt is írni.
Nekem amúgy nem tetszenek a gyerek laptopok, de ki tudja talán a kicsiknek bejön:) - a fiam már jó ideje az asztali számítógépen vagy laptopon játszik (igazából egy-egy játékot játszik le vele, rajzol vagy kirakózik, aztán meg mással játszik, legjobban az autói kötik le mostanában
:)
Ugyan dehogy, az a jo, ahogy ti csinaljatok.
Nyilvan a pelda is mutatni fogja. Meg igy sincs eleg kulonbseg, nem?
A vilag valtozik.
Az pedig egyeni, hogy kinek milyen problemakkal kell megbirkozniuk, nem kell messzemeno konzekvenciakat levonni, mert nem latsz bele masok eletebe.
Nem! És a 15000-20000 már a plafon abban a kategóriában, ami 3-6 éveseknek való.
Viszont ami aggaszt, az a kis képernyő. Kb. kétszer akkora a kijelző, mint egy mobiltelefoné.
És Vsmile gépe van-e valakinek, amiről tudtok infot? Az TV-re köthető, és az eddig olvasott leírások szerint az is a színek, számok, betűk, formák világát segít megismerni. Angol vagy német nyelven.
Ja..én azt gondoltam, hogy "igazit" szeretnének:)
A 15 000 ft-ot jól írtad? Nem 150 000 akart lenni?
Most komolyan....tényleg laptopot akartok neki?-:)
Nem azért, csak kicsit meglepő volt:) De ha ti úgy gondoljátok, hogy megérett rá a kicsi, akkor oké!-:)
Nekem van egy 4 éves keresztfiam. Nála vagyunk mindig dilemmában, hogy mit vegyünk neki, mert mindene megvan. Egyszerűen képtelenség neki újat mutatni.:) 4 évesen egyedül bringázik két kerékkel, és egyedül tud már telózni is...ismeri a számokat, és a betűket:) A húgom rengeteget foglalkozik vele!-:)
Csak azért írtam, mert tényleg léteznek "kiszsenik"-DD
nem is mondok erre semmit
ne azért várjon a gyerek haza, mert ajándékot viszek neki, hanem hogy megöleljen meg mesét meséljek neki vagy mondókázzunk
ha a 2 éves unokaöcsémet a térdemre ültetem annyira élvezi ha mondókázunk, legszívesebben megzabálnám
amikoe furulyálok neki akkor meg a tenyerét forgatja
Számomra az szomorú, hogy a számítógép a dicséret a gyerek számára.
Én úgy gondolom, lehet dicséret egy mosoly, egy kedves szó, egy séta, egy együtt töltött nap... vagy ha már mindenképpen anyagi dolognak kell lennie, akkor egy szép könyv, egy ceruza-készlet.
De hogy a számítógép...?
További ajánlott fórumok:
- Tudnátok abban tanácsot adni, hogy kék tetőhöz milyen ház-színt válasszak?
- Egy éves kislányomnak milyen tortát csináljak? Amit kinéztem, abban nyers tojás sárgája kell... szerintetek se adjak olyat még?
- Milyen kényelmes ágyat válasszak?
- Milyen sportot válasszak?
- Milyen autósülést válasszak 10 hónapos lányomnak?
- Milyen laptopot válasszak? Nem értek hozzá egyáltalán. A gép tanuláshoz, internetezéshez kellene leginkább. Max 150-ig