Milyen kényelmes ágyat válasszak? (tudásbázis kérdés)
Én varrtam a lepedőkre alulra 3 gumit, hogy feszes maradjon a lepedő, és azt hiszem lehet kapni erre a célra is valami hasonlót.
Ja, ez persze csak matracnál jó, illetve olyan ágynál, amelyiknek a teljes alja elérhető.
Na látod, erről beszélek.
Akinek igénye a teljes ráncmentesség, az valahogy úgy is megoldja a dolgot, kötőkkel, csatokkal, mittudomén, nekem meg felülírja a néhány ráncot a kényelem.
Ez pl. 32 cm vastagságot átfogó lepedő, de itt a matrac dobogón áll, vagyis inkább az ágy jellege döntő. Az "egybe-franciaágyra" biztosan nem lehet ráhúzni. Főleg ha a fej/lábrész sem engedi.
Hasonló problémám adódott egy fémvázas székkel, amire üléshuzatot szerettem volna varrni. Pofon egyszerű lenne, de össze van építve lábbal az ülőlap. Ezt kikerülve kötőkkel rögzíthető, de nem ugyanolyan stabil, mintha szélein körben gumírozva ráhúzhattam volna.
Miért nem jó a gumis lepedő, ha fedőmatrac is van?
Sok gumis lepedő alkalmas magas(ított) matracokra, ugyanúgy rá lehet húzni.
Az a matrac, amit most vettünk, majdnem 30 cm vastag :)
Rátapintottál.
Azokra rakod a lepedőt, de nem lesz feszes. 😯 A mai napig zavar engem is (foglalkozási ártalom, engedjük el 😂), de az extra kényelem felülírja.
Ettől olcsóbban árulták pl az Aldiban, de az ilyen szivacsok nagyon könnyen becsúsznak a két matrac közé.
Mi a Revoticánál vettünk ágyat és matracot (ők gyártják) viszonylag jó áron. Elég jól bírja a strapát a matracok és az ágy is, de a vevőszolgálatuk elég pocsék volt.
Általában mindig akciós :)
A Jyskben ezt a kis turpisságot nem szeretem:)
De attól még a termék kiváló.
További ajánlott fórumok:
- Milyen laptopot válasszak 3 éves lányomnak?
- Tudnátok abban tanácsot adni, hogy kék tetőhöz milyen ház-színt válasszak?
- Milyen sportot válasszak?
- Milyen barna hajfestéket válasszak, hogy a végeredmény ne legyen vöröses árnyalatú?
- Milyen papucsod van?Fontos a kényelmes, jó minőségű, vagy az olcsóbb is jó?
- Kismamák!Ti milyen pózba alszotok, ami kényelmes és nem árt a babónak?