Milyen barna hajfestéket válasszak, hogy a végeredmény ne legyen vöröses árnyalatú? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok! a Segítségeteket szeretném kérni, a képen látható barna hajszínt szeretném "sajátomnak is" de sajnos nem tudom melyik hajfesték hasonló ehhez, néztem sokat már. Ez talán egy teljesen natúr barna? Nincs benne vöröses árnyalat. A Palette Deluxe 750-es csokoládébarna árnyalatát néztem még, de félek a csoki barna vöröses lesz... segítenétek?
Nagyon köszönöm! :)
a kép a hajszínről: [link] pg
Sziasztok. Aki próbálta,írja már meg nekem hogy milyen színt kapott ilyen hajfesték után : [link]
Addig nem merem kipróbálni, attól félek hogy fekete lesz belőle.
szia
régebben én is aranybarna meg csokibarna elnevezésű festékeket használtam, azoktól nekem is vöröses volt, és nem tetszett. fodrász javaslatára áttértem a középbarnára, és ettől nem vörös. persze kellett pár festés, mire teljesen kiment a vörös. Belle Colort használok.
amúgy az eredeti hajszinem sötétbarna, és ezzel a középbarna festékkel hasonlit az eredetihez...
Sziasztok!
Nekem is nagy kedvenc a Récital Préférence 3 Brasilia Dark Brown:) Pont az van a fejemen, várom hogy leteljen az idő:)
Ettől tényleg nem lesz vöröses a hajszín! (nekem alapból vöröses a hajam) Szóval szuper hajfesték!
Kedves Zita85!
A L'oréal Natural Match™ Color Crème Gloss színárnyalatai között biztosan megtalálnád az "IGAZIT", de sajnos Mo-n jelenleg nincs kereskedelmi forgalomban. Nagy kár!!! Már megfordult a fejemben, hogy jelzem a Mo-i Képviselet felé az erre való igényt, mivel tényleg alig lehet hamvas barna árnyalatokhoz hozzájutni a boltokban, ami nekünk mindenképpen olcsóbb és praktikusabb megoldás lenne, mint a fodrász szaküzletekben elérhető professzionális termékek közül választani min.2x-es áron, de hát "egy fecske nem csinál nyarat".
Tehát amiből jelenleg pl.választhatunk (fodr.szaküzletekben):
I.) L'oréál Professional Majirel-hez: 6.01 Light Natural Ash Brown, 6.1 Dark Ash Blonde, 6.11 Dark Deep Ash Brown, 5.1 Ash Brown, 5.11 Light Deep Ash Brown (ha nem akarsz annyira hamvasat, jó lehet még: 6.0 Deep Dark Blonde, 5.0 Deep Light Brown, 4.0 Deep Brown) hamvas barna árnyalatokhoz, attól függően milyen színmélységet szeretnél. 4-től lefelé a Majirel-ben már látsz (egy kivétel van:3.10) hamvas árnyalatra utaló jelzést.
II.) Wella Professionals- Koleston Perfect: Rich Naturals 6.1., 5.1 (Jó lehet még: Pure Naturals 6.0, 5.0, 4.0)
III.)ALFAPARF EVOLUTION: 61C/6.1 Dark Ash Blonde, 601NC/6.01 Dark Natural Ash Blonde, 5IC Ash Light Brown,410 Graphite.
Persze létezik ezeknél olcsóbb hamvas változat is, de csak középbarna színmélységben: Garnier 100% Color- 401 Mély Hamvasbarna.
Az igazi tél típusúaknak pedig, azoknak, akiknek kifejezetten jól áll a sötétbarna-fekete hajszín (úgyis mondhatnám, hogy jobban áll, mint az összes többi világosabb hajszín, nyugodt szívvel ajánlom az én kedvencemet: Récital Préférence 3 Brasilia Dark Brown-t,ami egy gyönyörű, tiszta (majdnem) feketének mondható kíváló minőségű hajfesték.
Sok sikert mindenkinek a szépüléshez!
Nekem a Palette10 - 450 (csokoládébarna) nem lett vöröses árnyalatú.
Eredeti hajszínem világos barna (vagy talán szőkésbarna?).
Garnier 533 Aranyfényü világosbarnával most festettük a Lányom natúr barna haját.
Neki tetszik.
Szia!
Vörösről szerettem volna barnára váltani,a C.sting-ot próbáltam,és bevált.Abból is a sima,egyszerű barnát,de jó a sötétbarna is.Először nagyon sötétnek fog tűnni,szinte feketének,de pár mosás alkalmával alakul.Egy próbát megér szerintem.
:)
a natúr vagy a hamvas árnyalatok között válogass, akkor nem lesz benne vöröses árnyalat.
a színskálákon külön vannak az árnyalatok, de biztos segítenek az eladók is.
További ajánlott fórumok:
- Melyik a legjobb szőke hajfesték?
- Ölebből lakásba fiút vagy kislányt válasszak?
- Hamvas világosbarna vagy sötétszőke(már-már szürkés)árnyalatú hajszint szeretnék.Milyen hajfestékkel érhetem el?
- Milyen árnyalatú ez a barna hajszín, milyen hajfestéket kellene vennem?
- Szerintetek ez az árnyalatú hajfesték elfedi a teljesen ősz hajtöveket?
- Mi lehet az oka annak, ha szőke hajfestéket felviszem a hajra, az nem barna árnyalatú lesz, hanem vöröses?