Milyen árnyalatú ez a barna hajszín, milyen hajfestéket kellene vennem? (tudásbázis kérdés)
Ha sötétbarna a hajad, akkor félő,hogy sima közép-sötétszőke, boltban vásárolt hajfesték nem fogja leszívni annyira,hogy megkapd ezt az árnyalatot. Ha kifejezetten sötétbarna a hajad, akkor azt valószínűleg előbb le kell kicsit szívni, hogy megfogja a világos szín.
Azt hiszem, a legjobban akkor jársz, ha egy fodrászra bízod ezt, mert nagyon eltérő, viszont egyenletes hajszínt otthon nehéz "barkácsolni", és ha esetleg elrontod, és más színt kapsz, ami nem tetszik, a festett hajaddal már nem nagyon lehet mit kezdeni.
Ez a szín fodrászati palettán nem barna, hanem a szőkének egy sötétebb árnyalata. Sötét mézszőke lenne szerintem a besorolása.
Ha magad akarod festeni (és mondjuk még nem volt festve a hajad), semmiképpen ne vedd egyetlen árnyalatát sem a baránának, mert nagyon sötét lesz.
Tudni kéne,hogy volt-e már festve a hajad, ha igen, akkor ennél világosabb vagy sötétebb-e, ha pedig nincs festve, akkor milyen az alapszíne.
További ajánlott fórumok:
- Milyen barna hajfestéket válasszak, hogy a végeredmény ne legyen vöröses árnyalatú?
- Sötét mahagóni a jelenlegi hajszínem, de vörös szeretnék lenni.Milyen hajfestéket vegyek? Melyik márka a legjobb?
- Megtudnátok mondani, hogy a képen látható hajszínt melyik hajfestékkel érhetem el?
- Hamvas világosbarna vagy sötétszőke(már-már szürkés)árnyalatú hajszint szeretnék.Milyen hajfestékkel érhetem el?
- Szerintetek ez az árnyalatú hajfesték elfedi a teljesen ősz hajtöveket?
- Mi lehet az oka annak, ha szőke hajfestéket felviszem a hajra, az nem barna árnyalatú lesz, hanem vöröses?