Sötét mahagóni a jelenlegi hajszínem, de vörös szeretnék lenni.Milyen hajfestéket vegyek? Melyik márka a legjobb? (tudásbázis kérdés)
Palette nekem nagyon bevált
vöröses barna.
a mahagóni lila bázisú,és sárga korrektoral semlegesithető aztán vörös mehet rá.
elvileg ezt tanultuk kedden :D
szerintem menj fodrászhoz,szinváltásnál érdemes,alenövést már festheted magad is!
Szia!
Én is pont ezt a hajszínt néztem ki magamnak, meg is vettem a palette deluxe 667-et de sajnos nem az lett az eredmény, amire számítottam. Pont tegnap előtt lett befestve, így még egy kicsit reménykedem, hogy a mosással fakul, világosodik.
Az efféle világosodással kapcsolatban nektek milyen tapasztalataitok vannak?
Szóval most kicsit én is tanácstalan vagyok, hogy hogyan is érjem el az áhított színt!:(
tud valaki olyan vöröset amilyen ashlee simpsonnak van? kicsit barnás beütésü...
a palette deluxe 667 szint kiprobálta már valaki?
és a palette radiance világosito barnát?
Sziasztok!Kérdezni szeretnék valamit...
Tudnátok segíteni abban, hogy melyik az a hajszín ami csak egy kicsit tér el a feketétől??Ugyan is most fekete a hajam, és sz
Hi-hi-hi!Erről a "bomba robbant dologról" az jutott eszembe,hogy anno sok-sok éve,mikor uszodában voltam,az egyik medenceőr ráripakodot két csajra,hogy tán nem "azokon" a napokon kellene uszodába járniuk!Pedig csak hajfesték volt az a csík,amit maguk után húztak a vízben.Hát de nem is frissen festett hajjal kellett volna menniük!
Unokatesóm használ hennát,azt tényleg nagyon szereti a haj,de mint mondtad te is,korlátozott a színválaszték.Én maradok a régi jól bevált Kallos 7R-nél!
Nekem nagyon jól sikerült a világosra festés,igaz előtte fodrászt kérdeztem meg,hogy hogyan csináljam.Aztán barátnőm meg felkente.Egyedül nem álltam volna neki.
Az volt vele a bajom,hogy 2 hét után látszott a tövénél a barna,ami szerintem nagyon csúnya.Más amikor egy mahagóni nő le és a tövénél ott a barna,az még jól is mutathat.
Én rövid idő után átáltam Hennára,de azzal eléggé korlátozottak a színek,és nem is tartósak annyira,viszont a hajam szereti,csak időm nincs kenegetni,no meg utána a fürdő mint ahol bomba robbant.
Szerintem meg pont ettől lesz tartós,beépül.Az ember lánya nem festeti minden alkalommal más színűre a haját.(Bizonyos kor után:))Én személy szerint mindig pofára estem a drága festékek erdményétől.1500-2000 ft-ért ne legyen a bronzvörösből padlizsán!A kettőnek semmi köze egymáshoz,nem is éreztem jól magam vele.De mint mondottam:ízlések és pofonok.Kinek mi jön be.Egyébként a Kallos az olcsósága miatt nem összekeverendő a márkás festékekre megtévesztésig hasonló dobozú 300 ft-os gagyikkal.A Kallost nagyon sok fodrászüzletben használják a mai napig,már régóta.Az egyéb 300ft-osok tényleg gázak,anyósom próbálta egyszer.Mind a színe,mind pedig a tartóssága csapnivaló.Revia a neve,de mondom,nagyon hasonlít a doboza a Swarzkopf vagy a Loreál termékeire.Persze ez csak üzleti fogás,hogy a sietős háziasszonyok gyorsan lekapják a polcról,aztán otthon meg csak néznek nagyot.Ha valaki ugyanannál a színnél marad sokáig,mint pl. én,akkor szerintem erre a célra a Kallos szuper.Nem is akarom leszivatni,hogy mindig más árnyalatra fessem a hajamat!
Viszont egy biztos:ha sötétebből akar valaki világosat,tök minegy mit ken rá,a várt eredmény tényleg el fog maradni.Érdems fodrászra bízni.Utána lehet otthon próbálkozni.Én már régóta magamnak festem a jól bevált színnel.
Én speciel soha nem kennék Kallost a hajamra...
Dolgoztam hajfestékek között is egy rövid ideig, láttam mit művelnek a hajjal ezek a 300 ft-os festékek. Konkrétan beleépülnek a haj szerkezetébe, tehát ha esetleg később barna v. szőke szeretnél lenni a Kallos vörösét v. a sötét színeit a büdös életben semmi nem fogja leszedni a hajadról csak a lenövesztés...
Egyébként ahhoz, hogy elérd a vörös színt, neked muszáj lesz egy kicsit leszívatni a hajad és utána jöhet rá a kívánt árnyalat. Ezt inkább bízd fodrászra!
Attól függ milyen vörös.Nekem volt tűzpiros,de azt csak úgy tudtuk megcsinálni,hogy melírpirosítóval kiszedtük a hajam színét,és azt festettük át vulán vörössel.Alapvetően gesztenye barna volt,de annyira erős a színe,hogy csak sötétebbre lehetett festeni.
Nekem csak és kizárólag a fodrászkellékesnél vett hajfestékek váltak be,és nem is drágák.
Ah látom az elsőválaszadó is a Kallost ajánlja.Tényleg nagyon jók.Tőlük vettem hajpakolást,és a hajam imádja.
További ajánlott fórumok:
- Melyik a legjobb szőke hajfesték?
- Te mióta vagy együtt a jelenlegi pároddal?Mi a tartós párkapcsolat titka?
- Mi lesz azokkal a fiatalokkal, akik a jelenlegi gazdasági helyzetben nem tudnak saját lakáshoz jutni?
- A jelenlegi törzspontjaid minden egyes számát add össze, és adjál hozzá 10-et
- Óvatosan a hajfestékkel!
- Mennyit kereshetek ebben az évben, ha nyugdíj mellett dolgozom? Jelenlegi nyugdíjam:90550 Ft.