Mit vegyek keresztlányomnak keresztelőre? (beszélgetős fórum)
Érdeklődj a szülőknél h van-e esetleg szüksége valamire a picinek!
Mi múlt 7en tartottuk a kislányunk keresztelőjét és megmondtuk h nem kell semmi tárgy,füli,semmi...adjanak pénzt és abból mi veszünk mindenfélét a picinek.
Másnap elmentünk egy bababoltba és jól bevásároltunk mindenfélét,ruhát,játékot,ágyneműt...így biztosan nem fogott mellé senki :D
aranyat mindenkepp! az ertekallo, emleknek csodaszep, de ha hasznalni akarja, akkor is gyonyoru!
Nekunk 2 keresztlanyunk van, a nagyobbnak aranykarkotot vettunk, a kisebbnek meg nyaklancot es a medalja egy olyan angyalka volt, amiben apro gyemantok voltak.. Direkt keresztelokre ajanlottak!
Persze, ez utobbi nem olcso, (a karlanc nem volt draga), attol is fugg mennyit szansz ra!!
Köszönöm a segítséget!Sajnos a fülbevaló,azért nem jó,mert amikor megszületett,akkor kapott azt!
A ruhát én is gondoltam,csak nem tudom milyen legyen?Hintalóra én is gondoltam!
a lányunknak nincs kilőve aüle,őéléves volt maikor kereszteltük,etetőszéket kapott keresztaputól,keresztanyutól meg teddy macit,az ilyen videos plüss,kismonitor van a hasában és lehet eltenni rá mesét,zenét:) igaz akkormég nem vette utóbbinak hasznát de most 2.5évesen nagyon hasznos,pla kocsiban tök jól elvan,mesét néz miközbenutazunk:)))
mi nem vagyunk hagyományörzők,at kaptak amit vettek neki, amire épp szükség volt(etetőszék pl)...nekem mindegy volt, nem ez a lényeg:)
20hónaposnak én valami emlékezetest vennék,plasztal székkel,lehet kapni meseigurást igazi a,beleégetve ameseigura...pár évig használni ogja...gondolj ilyenekre is, mi az ami hiányzik a szobájából,de imádja(nálunkminden jöhet ami micimackó:P)
kisiunkat egy hónap múlva kereszteljük,ő se kap semmi különöset elvileg...kérdezték a keresztszülők,de mondtam h amitjónak látnak:)
amúgy a fülbevalóval az a baj h elhagyja,megunja,begyullad cimpa haplnem igazi aranyat veszel! az meg 20alatt nincs már!:)
kicsit hosszú lett,bocsi:)
Az attól is függ, hogy milyen anyagi helyzetben vannak a szülők. Ha sokmindenük megvan, akkor inkább játékot, valami nagyobb értékűt (pl. hintaló, stb..). A fülbevaló klasszikus ajándék, de nem mindenki szereti.
Van valami ötleted egyébként?
Alap a fülbevaló.
Mi pénzt adtunk, igaz nem kereszt gyermek volt, de így tuti nem lövünk mellé.