Kínai kel főzelék sült tofuval recept
A Kínai kel főzelék sült tofuval hozzávalói:2 maréknyi kínai kel pici falatkákra vágva
4 vékony szelet bio tofu
diónyi kókuszzsír a sütéshez
szószhoz:
1 dl nyers zabtejszín
1 ek szotyi
1 ek bio sárga lenmag (sűrítésre használom)
1 csipet só
1 maréknyi medvehagyma
1 kk kömény
A Kínai kel főzelék sült tofuval elkészítési módja:
A hozzávalókat összeturmixoljuk, és máris ráöntjük a kínai kelre. Jól összeforgatjuk, és tehetjük is a tányérkára. Most egy picit megmelegíteni a sütőben. Felszeletelni a tofut, és megszórni fokhagyma granulátummal, sóval és borssal. Egyik felét beirdalnim, és kókuszzsíron kisütni. A tetejét igazi görög, házi, olívabogyóval díszíteni. Ráhelyezzük a jó meleg főzelékre.
Kategória: Főzelékek receptjei
A receptet beküldte: 0a6ce1d48d, 2013. márc. 20. 20:16
A kínai kel főzelék sült tofuval elkészítési módja és hozzávalói.