Főoldal » Receptek » Reform ételek receptjei » Sóskamártás 3. - almával, gluténmentes recept

Sóskamártás 3. - almával, gluténmentes recept

A Sóskamártás 3. - almával, gluténmentes hozzávalói:
50 dkg sóskalevél
1 nagy alma (kb. 20 dkg)
2 ek vaj
cukor
só ízlés szerint


A Sóskamártás 3. - almával, gluténmentes elkészítési módja:
A sóskaleveleket alaposan átmossuk, a szárát kiszedjük. Az almát meghámozzuk, a magházat kivágjuk, és a gyümölcsöt felkockázzuk. A felforrósított vajra rádobjuk a sóskaleveleket, majd miután összefonnyadtak, és levet engedtek, az almát is hozzáadjuk. Fedő alatt addig pároljuk, amíg az alma megpuhul (kb. 5 perc). Amikor az alma már puha, összeturmixoljuk a sóskával.

Cukorral és (ízlésünk szerint) sóval ízesítsük a sóskamártást.


Kategória: Reform ételek receptjei


A sóskamártás 3. - almával, gluténmentes elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook