Sóskamártás 3. - almával, gluténmentes recept
A Sóskamártás 3. - almával, gluténmentes hozzávalói:50 dkg sóskalevél
1 nagy alma (kb. 20 dkg)
2 ek vaj
cukor
só ízlés szerint
A Sóskamártás 3. - almával, gluténmentes elkészítési módja:
A sóskaleveleket alaposan átmossuk, a szárát kiszedjük. Az almát meghámozzuk, a magházat kivágjuk, és a gyümölcsöt felkockázzuk. A felforrósított vajra rádobjuk a sóskaleveleket, majd miután összefonnyadtak, és levet engedtek, az almát is hozzáadjuk. Fedő alatt addig pároljuk, amíg az alma megpuhul (kb. 5 perc). Amikor az alma már puha, összeturmixoljuk a sóskával.
Cukorral és (ízlésünk szerint) sóval ízesítsük a sóskamártást.
Kategória: Reform ételek receptjei
A receptet beküldte: 0a6ce1d48d, 2013. márc. 17. 16:07
A sóskamártás 3. - almával, gluténmentes elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.