Kecsapos sült hús. recept
A Kecsapos sült hús. hozzávalói:4db bármilyen húsi ( én csirke comból készítem amit kifilézek)
1-2 dl kecsap
Ízlés szerint: zöld fűszerek (bazsalikom, majoránna,
só, bors)
Pici olaj
Fokhagyma, vöröshagyma
A Kecsapos sült hús. elkészítési módja:
A husikat kifilézem és egy kicsit beirdalom, hogy az ízek jobban átjárják. Pác hozzávalóit összekeverem és beleteszem a húsokat. A legjobb, ha tud benne állni egy darabig, de ha nem akkor csak megforgatom, és tepsibe teszem majd az egészet lelocsolom az maradék pácban és megsütőm. Sütés előtt hagymakarikákat teszek
Én előbb lefedve sütöm egy olyan 10 percig és amikor félig elkészült akkor szoktam az alufóliát levenni és pirosra sütni.
Az első pár percet magas hőmérsékleten sütöm utána mérséklem a hőmérsékletet közepes erősségűre.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Kolli1987, 2011. aug. 22. 10:26
A kecsapos sült hús. elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.