Bazsalikomos sajtos csirkemell recept
A Bazsalikomos sajtos csirkemell hozzávalói:2 db csirkemell
1 pohár joghurt
20 dkg mozzarella sajt
1 evőkanál olívaolaj
bazsalikom, paprika, paradicsom
A Bazsalikomos sajtos csirkemell elkészítési módja:
A joghurtot összekeverem bazsalikommal /nekem szárított bazsalikom volt itthon, de a friss apróra vágott biztos finomabb/ egy pici sóval és egy evőkanál olívaolajjal. A felszeletelt csirkemellet belekeverem ebbe a masszába, és egy éjszakát a hűtőben hagyom pácolódni. A hűtőből kivett csirkemellet abban a lében amiben pácolódott felteszem egy lábasban, és így gyönyörűen átpuhul a hús. Kb. 20 perc alatt finom puha lesz, akkor kiszedem egy tepsibe, ha maradt még a levéből azt is aláöntöm, rárakom a felszeletelt sajtot, a csíkokra vágott paprikát, a felszeletelt paradicsomot, és készre sütöm.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: andi6020, 2011. aug. 20. 11:49
A bazsalikomos sajtos csirkemell elkészítési módja és hozzávalói.