Kapsz egy dobozt, mi van benne? :) (fórumjáték)
Kiveszem a Hulló csillagom című könyvet,érdeklődéssel forgatom,nem hallottam eddig róla.
Beleteszek a dobozba piperecikket és babafürdetéshez szükséges dolgokat.
Na még egyszer, mert úgy vélem késő van már:
Megtaláltam a dobozt, amiben van egy jó gyerekorvos, radír, egy szakácskönyv, egér, wakeboard deszka, kismama farmer, a testbeszéd, térkép, pár kiló súlyfelesleg, egy babamérleg, és sok-sok napsütés, hűsítő zápor és esernyő.
Kiveszem a "jó" gyermekorvost és beleteszem: D.S. Hulló csillagom című könyvét és mosolyt, sokat.
Megtaláltam a dobozt, amiben van egy jó gyerekorvos, radír, egy szakácskönyv, egér, wakeboard deszka, kismama farmer, a testbeszéd, térkép, pár kiló súlyfelesleg, egy babamérleg, virág, és sok-sok napsütés.
Kiveszem a virágot, mert a régit ma kidobtam, és teszek bele egy hűsítő záport, meg egy esernyőt.
Kiveszem a "jó" gyermekorvost és bele teszem D.S. Hulló csillagom című könyvét és mosolyt, sokat.
Megtaláltam a dobozt, amiben van egy jó gyerekorvos, radír, egy szakácskönyv, egér, wakeboard deszka, kismama farmer, a testbeszéd, térkép, pár kiló súlyfelesleg, egy babamérleg, virág, és sok-sok napsütés.
Kiveszem a virágot, mert a régit ma kidobtam, és teszek bele egy hűsítő záport, meg egy esernyőt.
Megtaláltam a dobozt, amiben van egy jó gyerekorvos, radír, egy szakácskönyv, egér, wakeboard deszka, kismama farmer, a testbeszéd, térkép, egy bögre, pár kiló súlyfelesleg és egy babamérleg.
Én kiveszem a bögrét, mert úgy innék egy teát.
Teszek bele sok-sok napsütést, mert abból most van bőven és majd télen nagyon jól jön.
Megtaláltam a dobozt, amiben van egy jó gyerekorvos, radír, egy szakácskönyv, monitor, egér, wakeboard deszka, kismama farmer, a testbeszéd, térkép, fél napsütés, egy kis szeretet, Jade szomszédjának a kiskutyája, és a mamája sütije és húslevese, a napfelkelte, egy bögre és egy nagy puszi.
Én pedig kiveszem belöle a maradék fél napsütést és a napfelkeltét, helyette meg beteszem a pár kiló súlyfeleslegemet. :)
megtaláltam a dobozt, amiben;
van egy jó gyerekorvos, radír, 2 szakácskönyv, monitor, egér, wakeboard deszka, kismama farmer, a testbeszéd, térkép, akvárium halakkal, nagy ölelés, napsütésből egy nem annyira extra adag, egy csomó szeretet, gyerekjáték.
huhhh. . . hát én meg kiveszem az akváriumot a halakkal, mert mindig akartam ilyet, de beleteszem a szomszéd kiskutyát, mert aranyos, de hangosan visít,
az ölelést, mert szomorú vagyok, de rakok bele egy nagy puszit cserébe,
kiveszem a napsütés felét, és a szeretetből is egy keveset, a gyerekjátékot, és az egyik szakácskönyvet, de beleteszem a mamám sütijét meg a húslevesét, meg a napfelkeltét, amit minden nap látok, és a bögrémet, mert úgyse használom. . .
Én kiveszem a nagy puszit, de teszek bele simogatást.
Veszek ki a szeretetből, és rakok a dobozba a mai főztömből, annak aki éhes. (csirkemájas rizottót)
megtaláltam a dobozt, amiben;
van egy jó gyerekorvos, radír, 2 szakácskönyv, monitor, egér, wakeboard deszka, kismama farmer, a testbeszéd, térkép, akvárium halakkal, nagy ölelés, napsütésből egy nem annyira extra adag, egy csomó szeretet, gyerekjáték.
huhhh...hát én meg kiveszem az akváriumot a halakkal, mert mindig akartam ilyet, de beleteszem a szomszéd kiskutyát, mert aranyos, de hangosan visít,
az ölelést, mert szomorú vagyok, de rakok bele egy nagy puszit cserébe,
kiveszem a napsütés felét, és a szeretetből is egy keveset, a gyerekjátékot, és az egyik szakácskönyvet, de beleteszem a mamám sütijét meg a húslevesét, meg a napfelkeltét, amit minden nap látok, és a bögrémet, mert úgyse használom...
Megtaláltam a dobozt, melyben:
jó gyerekorvos, radír, 2szakácskönyv, monitor, egér, egy wakeboard deszka, kismama farmer, testbeszéd,térkép, akvárium halakkal,nagy ölelést,napsütésből egy extra adagot a hűvösebb napokra, egy csomó szeretet, szuper gyerekjáték.
Kiveszek a napsütésből picit :)
A jó gyerekorvost lecserélném Dr. Csernus Imrére.
A radírt tollra.
A 2 szakácskönyvet írólapokra.
Monitort egy komplett gépre, az egeret egy fogkefére.A halakat akváriumostól egy beszélő papagájra.A wakeboard deszkát, hintaágyra, a kismama farmet háncsszoknyára. A plüss játékokat sem tartanám meg, helyettük labdát vinnék.A térkép maradhat, testbeszédnek meg ott lennék én.
A napsütést megtartanám, de az ölelést kitől kapnám ? :)Megvan! Csernus doktor-biztos a tudatalatti lépett működésbe :)
Megtaláltam a dobozt, melyben:
jó gyerekorvos, radír, 2szakácskönyv, monitor, egér, egy wakeboard deszka, egy csomó plüssjáték, kismama farmer, Testbeszéd, térkép, akvárium halakkal, bele teszek egy nagy ölelést, mert az mindenkinek jól esik. A napsütésből egy extra adagot a hűvösebb napokra. ;))
Én pedig kiveszem a plüssjátékot és beleteszek egy csomó szeretetet:)
Megtaláltam a dobozt,melyben:
jó gyerekorvos, radír, 2szakácskönyv, monitor, egér, egy wakeboard deszka,egy csomó plüssjáték, kismama farmer, Testbeszéd, térkép,akvárium halakkal és egy nagy doboz pisztácia fagyi;
Ez utóbbi rögtön kiveszem,hogy el ne olvadjon és megeszem,mert szeretem! :)Cserébe bele teszek egy nagy ölelést,mert az mindenkinek jól esik.A napsütésből egy extra adagot a hűvösebb napokra. ;))
Akkor a dobozban jelenleg van (ha jól követtem :D)jó gyerekorvos, radír, 2szakácskönyv, monitor, egér, egy wakeboard deszka, Vérvonal, egy csomó plüssjáték, kismama farmer, Testbeszéd, egy hét szabadság, térkép
Ebből kiveszek egy hét szabadságot (ma vagyok úgyis utoljára szabin - a kis telhetetlen :D),meg a Vérvonalat, és teszek bele egy akváriumot halakkal (mert a tököm tele van vele...persze, hogy a páromé) meg egy nagy doboz pisztátciafagyit.
jó gyerekorvos, radír, 2szakácskönyv, monitor, egér, egy wakeboard deszka, 1kiscica, Vérvonal, egy csomó plüssjáték, egy tábla csoki, kismama farmer
Kiveszem a doboz tápszert mert már biztos megromlott és a gyermekorvost had pihenjen. Teszek bele egy térképet és egy hét szabadságot.
jó gyerekorvos, radír, 2szakácskönyv, monitor, egér, egy wakeboard deszka, 1kiscica, Vérvonal, egy csomó plüssjáték, egy tábla csoki, kismama farmer
Kiveszem a tabla csokit, meg a cicat is!!!! es teszek bele egy konyvet mert en mar elolvastam (testbeszed)
doboz tápszer,jó gyerekorvos,radír,2szakácskönyv,monitor,egér,egy wakeboard deszka,1kiscica,Vérvonal,egy csomó plüssjáték,egy tábla csoki.
Kiveszem a doboz tápszert,a kisfiamnak jó lesz kiegészitésnek a tejcihez,és rakok be helyette egy kismama farmert.Már nincs szükségem rá,és nem is lesz...
doboz tápszer, jó gyerekorvos, radír, 39-40-es méretű cipő, monitor, egér, egy wakeboard deszka, 1 kiscica, Vérvonal, egy csomó plüssjáték, egy tábla csoki.
Kiveszem a 39-40-e méretű cipőt (pont a méretem és ilyenre vágytam:)
teszek bele 2 szakácskönyvet
doboz tápszer, jó gyerekorvos, radír, alma, 39-40-es méretű cipő, monitor, egér, egy wakeboard deszka, 1 kiscica,Vérvonal
Kiveszem az almát,mert igen éhes vagyok és teszek bele helyette egy csomó plüssjátékot,mert alig férek már el tőlök itthon,meg egy tábla csokit,mert most azt nem ehetek.
doboz tápszer, jó gyerekorvos, radír, alma, 39-40-es méretű cipő, monitor, egér, egy wakeboard deszka, 2 kiscica
Kiveszek 1 kiscicat es teszek bele konyvet, en mar elolvastam nekem mar nem kell (Vervonal-a konyv cime)
doboz tápszer,jó gyerekorvos,radír,alma,39-40-es méretű cipő,monitor,egér,egy wakeboard deszka
Én megenném a banánt,ha nem bánjátok...
Teszek be helyette 3 kiscicát.
doboz tápszer, jó gyerekorvos, radír, alma, banán, egy csúszásnyi hó, 39-40-es méretű cipő, monitor, egér
Nekem kell a csúszásnyi hó! :)
És teszek bele egy wakeboard deszkát.
doboz tápszer, jó gyerekorvos, radír, alma, banán, egy csúszásnyi hó, 39-40-es méretű cipők, fényképalbum, monitor
Elvinném a fényképalbumot és tennék bele egy egeret. :) Hogy milyen, azt ti döntsétek el. :P
doboz tápszer,jó gyerekorvos,radír,esernyő,alma,banán,egy csúszásnyi hó,39-40-es méretű cipők,kiskutya
Kiveszem a kiskutyát és az esernyőt
beleteszek egy fényképalbumot és egy monitort
További ajánlott fórumok:
- Tudja valaki, hogy lehet-e olyan műanyag dobozt kapni, amiből meleg hatására nem oldódnak ki káros anyagok? Esetleg bioműanyagból?
- A sörös dobozt hova kell dobni?
- Hol lehet kapni fából készült teafilter tároló dobozt?
- Szavatosság érvényesítésénél kérhetik a cipős dobozt is?
- Szerintetek ebbe a receptbe kis doboz vagy nagy doboz johurtot kell tenni? Mert 3 dobozt ír, de az nincs ott hogy nagy vagy kicsi.
- Postán lehet kapni csomaghoz dobozt?