Főoldal » Receptek » Főzelékek receptjei » Kapros zöldbabfőzelék recept

Kapros zöldbabfőzelék recept

A Kapros zöldbabfőzelék hozzávalói:
0.80 dkg zöldhüvelyű bab,kb 2 cm darabokra vágva
1 nagy hagyma,
pirospaprika
olaj
1 evőkanálnyi liszt
tejföl
ecet
cukor

kapor


A Kapros zöldbabfőzelék elkészítési módja:
A babot megfözzük,annyi sós vizzel ami éppen ellepi.Közben az apróra összevágott hagymát az olajon megpároljuk,megszórjuk piros paprikával,majd pici vizzel felengedjük,és belerakjuk a babba.A lisztett kevés vizzel simára keverjük,hozzáadjuk a tejfölt,simára keverjük,és bele rakjuk a babba.Hozzáadunk egy csomag apróra vágott kaprot,és cukorral ecettel izesitjük.


Kategória: Főzelékek receptjei


A kapros zöldbabfőzelék elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook