Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Marokkói csirkeleves recept

Marokkói csirkeleves recept

Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény

A Marokkói csirkeleves hozzávalói:
Hozzávalók (4 adagra): 1/2 kg csirkemell kis darabokra vágva
2-3 evőkanál olíva olaj
1 kis fej hagyma apróra vágva
1/2 evőkanál gyömbér
1/2 evőkanál őrölt kömény
3/4 teáskanál pirospaprika
1/4 teáskanál cayenne bors
1/4 teáskanál feketebors
1 liter húsleves (lehet kockából)
15 dkg cukkíni félkör alakra vágva.


A Marokkói csirkeleves elkészítési módja:
Egy nagyobb lábosban pirítsd fehéredésig a csirkemell darabokat az olíván. Add hozzá a hagymát, párold 1-2 percig alacsonyabb hőfokon. Aztán add hozzá a fűszereket, keverd össze, és öntsd rá a húslevest. Amikor egy perce forr, add hozzá a cukkínit, és forrald még 5 percig. Vedd le a tűzről, és hagyd állni még 5 percig tálalás előtt. Nettó CH: 1 adagban 2,5 gramm.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A marokkói csirkeleves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook