Káposztasaláta felturbózva recept

1 fej édes káposzta
1 zellergumó
1 alma
1 fej vöröshagyma
só
öntethez:
2 dl tejföl
1 kis tubus majonéz
1 kis doboz ecetes torma
A Káposztasaláta felturbózva elkészítési módja:
A káposztát legyaluljuk, megsózzuk, és kb. fél óráig állni hagyjuk. Pihentetés után belereszeljük a közben megtisztított hagymát, zellergumót meg az almát. Elkészítjük a mártást is: A tejfölt simára keverjük a majonézzel meg az ecetes tormával, majd a salátára öntjük és alaposan összekeverjük. Tálalásig hűtőszekrényben érleljük.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: Hmv., 2017. júl. 9. 08:14
A káposztasaláta felturbózva elkészítési módja és hozzávalói.