Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Káposztás disznótoros leves recept

Káposztás disznótoros leves recept

A Káposztás disznótoros leves hozzávalói:
1 db disznóláb
1 db disznófarok
1 db disznófül
25 dkg lapocka
25 dkg savanyú káposzta
1 szál sárgarépa
1 szál zöldség
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
4 babérlevél

2 mk gulyáskrém
1 mk őrölt kömény

rántás:4 ek olaj
1púpozott ek liszt
2 tk őrölt pirospaprika


Káposztás disznótoros leves

A Káposztás disznótoros leves elkészítési módja:
Az összedarabolt húsokat fazékba tesszük hozzáadjuk a kockára vágott vöröshagymát,áttört fokhagymát,a karikára vágott répát és zöldséget,valamint a fűszereket.Annyi vizet öntünk rá ,hogy bőven ellepje. Amikor a hús félig megpuhult beletesszük a savanyú káposztát is. Készre főzzük. Paprikás rántással berántjuk a levest. Tálaláskor kínálhatunk hozzá tejfölt.


Kategória: Egytálételek receptjei


A káposztás disznótoros leves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook