Káposztás disznótoros leves recept
A Káposztás disznótoros leves hozzávalói:1 db disznóláb
1 db disznófarok
1 db disznófül
25 dkg lapocka
25 dkg savanyú káposzta
1 szál sárgarépa
1 szál zöldség
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
4 babérlevél
só
2 mk gulyáskrém
1 mk őrölt kömény
rántás:4 ek olaj
1púpozott ek liszt
2 tk őrölt pirospaprika
A Káposztás disznótoros leves elkészítési módja:
Az összedarabolt húsokat fazékba tesszük hozzáadjuk a kockára vágott vöröshagymát,áttört fokhagymát,a karikára vágott répát és zöldséget,valamint a fűszereket.Annyi vizet öntünk rá ,hogy bőven ellepje. Amikor a hús félig megpuhult beletesszük a savanyú káposztát is. Készre főzzük. Paprikás rántással berántjuk a levest. Tálaláskor kínálhatunk hozzá tejfölt.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2020. febr. 17. 21:34
A káposztás disznótoros leves elkészítési módja és hozzávalói.