Káposztafasírt recept
40 perc
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
A Káposztafasírt hozzávalói:
fél kg fejes káposzta,
1 db tojás,
4 ek. teljes kiőrlésű liszt,
ízlés szerint: patikasó, őrölt színes bors, őrölt kömény, morzsolt majoránna, fűszerpaprika
zsemlemorzsa, étolaj a sütéshez
A Káposztafasírt elkészítési módja:
A káposztát lereszeltem, besóztam és állni hagytam 15 percig. Miután levet eresztett, kicsit kicsavartam, hozzáadtam a tojást, a lisztet és jól összedolgoztam. Fűszereztem, majd zsemlemorzsába forgattam. Forró olajban kisütöttem. Önmagában is finom, de bármely főzelék remek feltéte válik belőle. Jó étvágyat kívánok!
Kategória: Reform ételek receptjei
A receptet beküldte: Alessandro, 2020. jan. 6. 22:00
A káposztafasírt elkészítési módja és hozzávalói.