Kapormártás2 recept
A Kapormártás2 hozzávalói:3 evõkanál étolaj
3 evõkanál finomliszt
1 csokor zöldkapor
2 dl tejföl
só, citrom
A Kapormártás2 elkészítési módja:
Az olajon a liszttel zsemleszínû rántást készítek. Beleteszem a finomra vágott kapor felét és azt is megpirítom egy kicsit. Felengedem a tejföllel, ha szükséges, húslevessel hígítom és együtt felrottyantom. Hozzákeverem a kapor másik felét, sózom, citrommal ízesítem és hûtõben tárolom.
Szinte minden húshoz illik ez a pompás mártás.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: Mókica, 2008. jan. 23. 22:26
A kapormártás2 elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.