Kanálfánk recept

A Kanálfánk hozzávalói:
40 dkg liszt
1 tojás
1/2 kávéskanál szódabikarbóna
1 evőkanál cukor

tej


A Kanálfánk elkészítési módja:
A lisztben elkeverjük a szárazanyagokat, majd beleütjük a tojást és annyi tejet, hogy galuska keménységű tésztát kapjunk. Fél órát pihentetjük, majd meleg, de nem túl forró olajban kanalanként kisütjük. Porcukorral megszórjuk, de fogyaszthatjuk akár lekvárral is. Egy tartalmasabb leves mellé, tökéletes főétel.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A kanálfánk elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook