Ausztrál almás piskóta recept
Az Ausztrál almás piskóta hozzávalói:3 egész tojás,
30 dkg kristálycukor,
12 dkg margarin.
30 dkg sima liszt,
1 csomag sütőpor,
1 csomag vaníliás cukor,
1 púpozott evőkanál fahéj;
Az Ausztrál almás piskóta elkészítési módja:
3 egész tojást,30 dkg kristálycukrot, 12 dkg margarintösszekeverjük, majd hozzáadjunk 30 dkg sima lisztet, 1 csomag sütőport,1 csomag vaníliás cukrot, 1 púpozott evőkanál fahéjat; habosra keverjük, és végül 5 nagy alma reszelve levével együtt. Előmelegített sütőben 20 percig forró lángon, 15 percig alacsony hőfokon sütjük.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: 4b6a2525df, 2018. jan. 6. 08:24
Az ausztrál almás piskóta elkészítési módja és hozzávalói.