Kalóriaszámlálás - étrendek, ételek és tanácsok (beszélgetés)
Szívesen segítek! Ez a program, amit írtam, nagyon jó. Helyettem számol, és viágosan látom, mennyit ehetek még a nap folyamán. Neked csak az élelmiszer adatait kell beírnod, de csak egyszer, ert azután már benne marad az adatbázisban.
Azért én nem mindent írok, mert néha fölösleges a számolással, méréssel járó pö..lés. Ilyen pl. a csemege uborka, kígyóuborka, savanyúságok, vöröshagyma, paradicsom, mustár. Most hirtelen ennyi jutott eszembe. Monndjuk nincs is túl sok minden ezen a listán :)
A nagyjábóli számolást hogy érted? Hoy számoltál eddig?
Szia! Én is itt vagyok. Én január óta 85,5 kg-ról lefogytam 75 kg-ra nyár elejéig, közepéig. Aztán abbahagytam, és bő egy hónap alatt (a mértéktelen evészetnek köszönhetően) visszamentem 79 kg.ra. Most újra kezdtem a számolgatást, szept. 1-től egy fogyiversenyben is részt veszek.
Szerintem ez egy szuper módszer. Hosszútávon is tartható és eredményes. Én a Kcalendar programot használom. Ma már 655 -nél járok, én 1500 körül szabtam határt. (167 cm vagyok, és jelenleg 77 kg).
Helló!
Egy ideje próbálkozom a kalóriaszámlálással és úgy tűnik sikerrel mert 7-8 kilótól sikerült meg szabadulnom , de mostantól tényleg komolyan szeretném számolni és figyelek a szénhidrát tartalomra is . Szükségem lenne segítségre , társra , receptekre és persze támogatásra! Ha te is hasonló cipőben jársz írj!!!
További ajánlott fórumok:
- Fogyás kalóriaszámolással
- Fogyott már úgy valaki, hogy mindent evett, de betartotta a kalóriaszámlálást?
- Mi értelme a kalóriaszámolásnak?
- Ki tud kalóriaszegény vega változatos vacsorát fogyókurázóknak?
- Aki kalóriaszámolással fogyózik, az számolja a napi ch. mennyiséget is?
- Ötletek és receptek kalóriaszegény ételekre