Juhtúrós töltött gomba recept


6 nagy gombafej.
20 dk juhtúró
20 dk zabpehelyliszt
2 tojás
3 evőkanál olaj
2 db paradicsom
3 foghagyma gerezd
2 dl víz
A Juhtúrós töltött gomba elkészítési módja:
A gombafejeket megpucolom, a szárát kiszedem, belül kikaparom a fejeket, ide töltöm vissza a tölteléket. A kikapart gombához hozzáadom a juhtúrót, a megpucolt gombaszárakat is belereszelem. Beteszem a mikróba, hogy a juhtúrú elolvadjon, és a gomba párolodjon. Kiveszem a mikróból, beleütök két tojást, bele a reszelt foghagyma, olaj, víz, zabpehelyliszt majd az egészet összekeverem. Aztán elkezdem tölteni a gombafejeket. Ha kész a tetejére még teszek egy vékonyszelet paradicsomot, és be a sütőbe. Nagyon finom. Jó étvágyat.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: 5ccca4049a, 2013. febr. 10. 07:01
A juhtúrós töltött gomba elkészítési módja és hozzávalói.