Jelzálog fizetése (beszélgetés)
Azt csináltuk a munkahelyünkön. Nagyon jól jött a pénz. Az alakuláskor már kisorsoltuk, hogy ki melyik hónapban fogja kapni a pénzt - így tervezni is lehetett vele.
De egy ilyen hogy valósítható meg itt? Elgondolni sem tudom, van valamilyen ötleted?
Emberileg nagyon sajnállak, sokan vannak/vagyunk nehéz helyzetben.
Ha most mindenki aki olvasta küldött volna neked pénzt, abból sem vehettél volna sarokházat, akkor is meg kellene oldanod a helyzetedet, mert az nem tart örökké.
én 54.01.21. én születtem.
egyébként nem kimondottan a koldulás volt a szándékom. csak az 1. téma indítóra írtam, hogy sokkal rosszabb is van. és gondolom még az enyémnél is rosszabb is sajnos.
Nem tudok dolgozni eljárni, itthon tudnék, ha lenne valami bedolgozás. Az 1 éves táppénzem lejárt, megállapítottak 40 %-ot, amely kb.24-28 ezer lenne.
Jelenleg munkanélkülin vagyok, ami most jár le hó végén, kaptam 47 ezret. Nyugdíjfolyósító szerint még rendes nyugdíj nem jár. az a nőknek járó kedvezmény, megint csak nem jár, mert hiába dolgoztam ennyi évet, kiszednek belőle munkanélkülit/ami még a kezdetben is volt/, táppénzt meg ki tudja még mit, és így nincs meg a 40 év. kb 1-2 év kell hozzá.
a betegségemnek legalább 1 évvel később kellett volna bekövetkezni, akkor nem lenne ilyen kilátástalan minden.
De egyébként még sok minden más baj is van.
Öt évvel ezelőtt is amikor a kölcsönt felvettem, nagy része a megélhetésre is kellett, és akkor még eszembe sem jutott, hogy nem tudok rendes nyugdíjba menni. Tudod nagyon sok olyan ember van aki hiába gürizik, mégsem tud a minimálbér környékéről elrugaszkodni. Ja és 3 családtagomat ápoltam, el is temettem. 3 gyereket 15 évig egyedül neveltem. melesleg mindezeket munka mellett.
Most sem lenne problémám, ha tudnék dolgozni, mert mindig is szerettem dolgozni és szeretnék most is, ha lenne mit, és nem kell itthonról eljárni,/egészségügyi problémák miatt nem tudok,/
Na nektek úgy is mindegy. Ha még valakit érdekelne valamilyen tény esetleg írhat privibe, de többet nem szeretnék a nyilvánosság elé teregetni. A gyerekeim is a napi betevőért küszködnek. / ha valakinek eszébe jutna, hogy kérjek tőlük segítséget./ üdv mindenkinek.
Ne mondd nekem, hogy 40 évi munka (leveszem belőle a 2-3 évedet) után nem kapsz nyugdíjat?
Ha annyira beteg vagy, akkor kapsz rokkantságit, de ha 54-ben születtél, előnyugdíjba is mehetsz.
SAJNOS SOKAN VAGYUNK ÍGY !!
ÉN HÁROM GYERMEKEM NEVELEM EGYEDÜL ÉS PLUSZ A LAKÁSHITEL!!
További ajánlott fórumok:
- Közalkalmazottak fizetése
- Nem jövök ki a fizetésemből. Havi 50 ezer hiányzik hozzá...
- Hogyan érintene téged - háztartásodat - ha egyik napról a másikra egyszercsak nem kapnád meg a fizetésedet? (Ha gyesen vagy akkor a párod)
- Természetes dolog, ha egy férfi miután leadja a fizetését a közösbe, elszámoltatja a nőt?
- 3 gyerekesek, igaz az, hogy a fizetésetek bruttóját megkapjátok kézbe?
- Van valaki, aki hitel nem fizetése miatt elveszítette a lakását vagy házát?