Iphone 11 vagy 12 akksinak milyen az erőssége? (tudásbázis)
1. Dare
2022. jan. 7. 09:32
Láttam, jó pár kérdés felmerült ebben a témában, de bizonytalan vagyok még, pedig olvasgattam a témában...
Bátyámnak áprilisban lesz a szülinapja és telóra gyűjtök, mert amúgy magára nem költene ennyi sok pénzt, de egyébként tetszik neki az Iphone design.
A 11 és a 12 közt vacillálok.
A régi Honor 7-es telója van, nem valami friss. Annak akksija 3100 mAh erősségű.
Mivel általános felhasználó és nem is lóg a neten állandóan, neki szerintem az akksi üzemi ideje lenne a fontos.
Mivel androidosok vagyunk nem tudom, hogy alapból az Iphone akksik milyenek, strapábbak?
Árban max. 250 ezerig mennék, nem tovább. Bízom benne, hogy tavaszra lesz nagyobb akció.
Ha van Iphone típúson belül más ami jobb az említetteknél, örülnék javaslatnak!
További ajánlott fórumok:
- Hányadik héttől figyelhető meg a mell eresedése terhesség alatt? Linea negra vonal erőssége változhat-e (reggel halványabb, este sötétebb)?
- Mitől függ a terhesség tünetének erőssége?
- Iszonyú erős vérzésem van a spiráltól.Van valami praktikus tanácsa valakinek hogyan lehetne mérsékelni az erősségét?
- Menstruáció erősségének csökkentése, lehetséges?
- Miért csikos egész hónapban az ovu tesztem? Az erőssége is szinte ugyanolyan...
- Ekkora különbség van a zöld Thera band és a zöld Body Band fitnesz szalag erőssége között?