Mitől függ a terhesség tünetének erőssége? (beszélgetős fórum)
Jaj, ezek a hülyeségek😂😂😂
Első terhességem szinte végig hànytam, szarul voltam, kb közép időtől lett kicsit jobb. A második ikerterhesség volt. Se hànyás, mellfeszülés, az égvilàgon semmi tünetem nem volt. Azt se hittem el, hogy terhes vagyok, nemhogy ikrekkel😂
Szószerint írhatom Gabbbicica hozzászólását.
Nekem semmi tünetem nem volt 9 hónapig, egyszer se hánytam, hányingerem sem volt, kívánós se voltam.
Annyit éreztem a terhességből, hogy nő a hasam és amikor már mozgott a baba, hogy mozog. A végén volt egy kis gyomorsavam, de ennyi.
Teljesen egészséges fiam született.
nekem 5-gyerekem van,az első 3-al nagyon rosszul voltam,
minden szagtól undorodtam,
a kicsit kései 2-vel meg semmi bajom nem volt,
mind egészséges,
Ne izgulj, ez azért nem egészen így van.
Nagyon sok nőnek nincsenek tünetei, és mégis egészséges babája lesz.
Nekem sem volt semmi tünet végig, és egészséges, fejlett fiam született. Azóta is egészséges :-)
Úgyhogy no para!:D
Nekem szerencsére nem volt ájulás, volt más, de hagyjuk.
Tényleg nem mérvadó a tünetek erőssége. Szerintem legalábbis.
Szerintem ezzel a szöveggel vígasztalják azokat, akik szarul vannak terhesség alatt.
Több olyan csajt ismerek (köztük tesómat), akiknek egy gyereknél sem voltak tünetei, mégis minden rendben ment.
Bár én is közéjük tartoztam volna...
Nekem semmi tünetem nem volt 9 hónapig, egyszer se hánytam, hányingerem sem volt, kívánós se voltam.
Annyit éreztem a terhességből, hogy nő a hasam és amikor már mozogott a baba, hogy mozog. A végén volt egy kis gyomorsavam, de ennyi.
Teljesen egészséges fiam született.
Tegnap volt a nemvárt ideje,de már dpo 10.napon erős pozitívat tesztelteltem.Tüneteim nagyon haloványak;talán hasszurkàlás,időnként megcsapja az orromat valami illat,ès a melleimen mintha látszódnànak az erek.Ennyi.És ez nagyon aggaszt! Azt olvastam,ha valakinek nincsenek erős terhességi tünetei,akkor nem
fejlődik a baba.Kinek mi a vélemènye erről?Nagyon szeretnénk ezt a babát,3 éve volt egy kapcsolatom,amiből sajnos abortusz lett egyèb okokból (nem szeretnèm kifejteni)és ott màr a nemvárt előtt sugàrba okádtam,melleim leszakadtak ,szédültem stb...
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig
- A terhesség jelei
- H1N1 oltás - terhesség vagy szoptatás alatt
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Akinek IR-e van az hajlamosabb a terhességi diabéteszre, vagy nem függ össze a kettő?
- Hányadik héttől figyelhető meg a mell eresedése terhesség alatt? Linea negra vonal erőssége változhat-e (reggel halványabb, este sötétebb)?