Hányadik héttől figyelhető meg a mell eresedése terhesség alatt? Linea negra vonal erőssége változhat-e (reggel halványabb, este sötétebb)? (tudásbázis kérdés)
Nekem a mellem csak szoptatás alatt eresedett ki. És csak a jobb mellem.
A vonal pedig valamikor a terhességem utolsó hónapjaiban jelent meg, és most 6 hónapos a kisfiam, de még nagyon-nagyon halványan látom.
Sziasztok!
Segítsetek!
csináltam nem rég tesztet és halványan látszik a második csík is.Szerintetek akkor babás vagyok???
Szia Ágó!
Nem szeretnélek elkeseríteni, de voltam én is hasonló cipőben. Én is kaptam olyan gyógyszert, amit terhesen nem lehetne szedni és csak húztam-halasztottam, hogy inkább nem szedem, hátha terhes vagyok. Sok jelet véltem én is érezni (többek közt a mellek eresedését is), de természetesen minden teszt negatív volt és a doki sem látott semmit. Kicsit még áltattam magam, hogy biztos mind téved, de nem. Igazuk volt. Kicsit az esélye, hogy ennyi teszt és az UH tévedjen, gyakorlatilag nulla (főleg a 10. héten).
Miután beletörődtem, hogy nem vagyok terhes elkezdtem szedni a gyógyszereket, kivizsgáltak és most épp a "próbálkozás" szakaszában tartunk. Remélem mielőbb összejön a baba, de már nem görcsölök rajta.
Szerintem nyugodtan elkezdheted szedni a gyógyszert és sok sikert kívánok, hogy mielőbb legyen babátok.
Lehet:-))
De ez nagyban függ attól, hogy mikor kezdődött a menses (hány napos volt) és hány napos szokott lenni a ciklusod.
Sziasztok!
Lenne egy furcsa kérdésem.
Párommal 09.12-én voltunk együtt nem védekeztünk.
Szeretnénk már nagyon babát.Sajnos pontosan nemtudom mikor volt peteérésem de a mensim 09.02-én múlt el.
Szerintetek lehet ebből baba? :)
Már túl vagyok 7 teszten, mind negatív.
Ha terhes lennék, akkor 10 hetes.
Csakhát hallottam olyanokat, hogy olyan helyen tapadt meg a baba, hogy későn látszódott csak.
De mivel lassan 1,5 hónapja folyamatosan fáj a hasam, ez a mintha meg akarna jönni érzés, eddig ilyen nem volt. Úgyhogy a gyógyszert muszály beszednem. Viszont még mindig nem sikerült magamban elfolytani teljesen a terhesség lehetőségét, és most feszülnek a melleim, és eresebbek, ezért érdekel, hogy aki már szült, annál ezek a tünetek mikor jelentkeztek.
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat mindenkinek.
nem szabad így gondolni ezekre a jelekre!
pozitívan kell...még ha jön az émelygés stb. kellemetlen tünetek...minden azért van mert a baba jól érzi magát odabent és növekszik!nem szabad ezektől elkeseredni meg idegeskedni...helyette a babát kell várni...és ezt nem én mondtam hanem a nőgyógyászom!de igaza volt, könnyebben vettem a terhességet...
A vonal nekem is csak a terhesség utolsó hónapjaiban jött elő. Én nem is bántam, mert valahogy undorítónak találom. Én nagyon utáltam magamon, meg a kidudorodó köldökömet is.
A mellek eresedése, nekem csak akkor volt, amikor sokat szoptatttam, és nőtt vagy három számot a mellem.
nekem a linea nigra a 16. hét után kezdett megjelenni, a mellem "eresedése" még később.
Amúgy hányadik héten jársz?
Nem vagyok degenerált, én is vártam gyereket (3 is van) de nem figyelgettem, hogy eresedik-e a mellem... Amúgy is, nekem csak szülés után lett eres, de akkor nagyon. Meg a vonal erősségét sem figyelgettem.
Első terhességnél....hááát lehet. Már nem emlékszem...:-D De a többinél biztos nem. Volt elég dolgom, sosem unatkoztam.
Kedves Viki!
Egy gyermeket varo vagy mar hordo no igen, ilyenekkel foglalkozik:))))
További ajánlott fórumok:
- Értelmes 4 betűs szavak, amiben csak egy betű változhat...
- A dolgok változnak, az anyós is változhat
- Miért változhatott meg ezek alapján a véleménye?
- Szerintetek ha a kontroll csík a halványabb a terhességi teszten, attól érvényes?
- Vajon változhat valaki ekkorát?
- Mennyire változhat meg valakinek az élete, ha valaki egy kis unalmas faluból nagyvárosba költözik?